empty classroom 2020

Nijmeegs Mondial College jaagt ophef aan door totalitair gestoord Ramadan-beleid

Binnenlandmrt 08 , 16:00
In de nieuwste aflevering van de "Hoe verliezen we ons gezond verstand?"-serie, presenteert het Mondial College in Nijmegen een beleid dat zo absurd is dat het bijna fictie lijkt. Maar nee, in een wereld waar de knieval voor minderheidsbelangen de nieuwe norm is, komt het college met een 'briljant' idee: een algemeen eet- en drinkverbod in de bus naar de Efteling tijdens Ramadan. Een beleid dat zo belachelijk is dat zelfs George Orwell zich zou omdraaien in zijn graf.
Deze farce van een beleid, bedoeld om "rekening met elkaar te houden tijdens de Ramadan," schiet zijn doel zo ver voorbij dat het in de stratosfeer van totale waanzin belandt. Is dit wat we onderwijs noemen in Nederland? Een beleid dat alle leerlingen verplicht te vasten, ongeacht hun persoonlijke overtuiging of religie, in een misplaatste poging tot inclusiviteit? Dit is geen inclusiviteit; dit is collectieve bestraffing en de absolute ontkenning van individuele vrijheden.
Gelukkig, na een golf van verontwaardiging van gezond denkend Nederland, kwam de school met een 'rectificatie'. Maar het kwaad was al geschied. De boodschap is duidelijk: in ons streven naar hypercorrectheid zijn we bereid om de meest basale principes van vrijheid en persoonlijke keuze overboord te gooien.
Het is een trieste dag wanneer scholen, ooit bastions van kritisch denken en persoonlijke ontwikkeling, afdalen in de modder van politieke correctheid en oikofobie. Dit incident bij het Mondial College is geen geïsoleerd geval, maar een symptoom van een bredere malaise in onze samenleving, waar de angst om iemand te beledigen zwaarder weegt dan het gezond verstand.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Dus, aan alle weldenkende mensen in dit land, sta op tegen deze gekte. Het is tijd om terug te keren naar een wereld waarin gezond verstand heerst, waar individuele vrijheden worden geëerd en waar onderwijsinstellingen hun leerlingen leren om kritisch na te denken, in plaats van ze te indoctrineren met de laatste trends in politieke correctheid. Laat dit incident een wake-up call zijn voor iedereen die geeft om de toekomst van onze kinderen en ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten