blanke vrouw aangevallen

Nederland reageert verbolgen op nieuws dat 'docenten steeds geïntimideerd worden': 'Steeds weer die blanke meisjes he?'

Politiekmrt 08 , 15:00
"Houd je bek of ik vermoord je." Dat soort teksten krijgen docenten tegenwoordig naar hun hoofd geslingerd door 'leerlingen.' Dat is het nieuws. Maar de reacties van Nederlanders zijn enigszins kritisch. Ze vinden het namelijk wat merkwaardig dat er met geen woord wordt gerept over de vraag: uit welke hoek komen die bedreigingen eigenlijk?
"Schelden, bedreigen en zelfs fysiek geweld. Het aantal leerlingen in het voortgezet onderwijs dat is geschorst of definitief van school is gestuurd vanwege wangedrag tegenover onderwijspersoneel was vorig schooljaar het hoogst in jaren," bericht RTL Nieuws. "De problematiek speelt door het hele land en op alle verschillende onderwijsniveaus."
Je zou denken: heel sneu! Verschrikkelijk. Het gaat niet best! Wat een ellende. Welke ranzige klootzakken doen dit hun eigen docenten aan?
Nou, op X zijn er genoeg Nederlanders die wel een idee hebben. Niels, bijvoorbeeld. Zijn reactie op dit nieuws is buitengewoon sarcastisch, maar wel erg to the point: "Blanke meisjes die getinte leraren intimideren, wie kent ze niet?"

Blanke meisjes die getinte leraren intimideren, wie kent ze niet?

RTL Nieuws
RTL Nieuws
@RTLnieuws

'Houd je bek of ik vermoord je': docenten denken aan stoppen door toenemende agressie leerlingen rtlnieuws.nl/onderzoek/arti…

Image
1.8K
Reply
Zelfs Telegraaf-journalist Wierd Duk dout een duit in het zakje. "Het is een plaag!" reageert hij op zijn beurt op Niels. Die laatste was daarop nog niet klaar. "En wat te denken van al die Emma's en Fleuren die in A'dam Nieuw-West, de Haagse Schilderswijk, de Afrikaanderwijk in Rotterdam en Utrecht Kanaleneiland naar mannen van middelbare leeftijd 'Hee, hee, lekker ding, ga je met me mee?' sissen?" zegt hij namelijk ook.
Frija Nickelson denkt daar net zo over. "RTL nieuws is zo schijtbang dat ze dit stukje waanzin plaatsen om de werkelijkheid maar niet te laten zien," aldus deze dame. "Een plaag van blanke blonde meisjes maakt het de arme gekleurde leraren tot een hel op school. Als het niet zo vreselijk idioot was zou het leuk cabaret zijn."
De reden dat ze zo boos reageren is, hoe kan het ook anders, de afbeelding die gebruikt wordt door RTL. Daarop zie je letterlijk een blank meisje een getinte docent aanvallen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
"De gore brutaliteit om zo'n foto te plaatsen bij een artikel dat het werkelijke probleem wegmoffelt," stelt MachtelozeAutochtoon woest. "Maar het werkelijke probleem is de botsing van niet goed uitwisselbare culturen. Dat straalt slecht af, om niet te zeggen, is 't logische gevolg van, immigratie. En da's beleid..."
Savonius denkt er net zo over. "Sanne en Sterre ... meppen met enige regelmaat hun leraar het ziekenhuis in met hun hockeysticks," aldus deze twitteraar sarcastisch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten