Screen Shot 2022 06 21 at 123010

NPO zet aanval in op ouderen met riante woning: 'Door deze mensen zit de woningmarkt op slot!'

Binnenlandjun 21 2022, 10:56
De NPO gaat vol door met de aanval op ouderen met een riante eigen woning. Deze mensen zijn nu verklaard tot huizenmarktvijand nummer één. Nog even en het Grote Pesten begint echt om hen hun huis uit te jagen - het liefst natuurlijk door hun woning ook nog eens voor een koopje op de markt te zetten.
"Je moet het zo zien. Bij een nieuwbouwverhuizing voor een starter vindt één verhuizing plaats," aldus 'expert. Rick van Zwet die werkzaam is bij Dynamis en langs mocht komen bij NPO Radio 1 om de aanval op ouderen in te zetten. Maar, zegt hij vervolgens, als het om een ouder echtpaar gaat dan "kan die verhuizing leiden tot wel drie verhuizingen." Oh ja, de "hele woningmarkt" voelt dat effect dan.
"Dat komt dan eigenlijk doordat iedereen op die woningmarkt een stapje vooruit kan zetten," gaat meneertje verder. Nou ja, iedereen... iedereen be´hálve het oudere stel in kwestie, natuurlijk. Dat doet immers een stap achteruit; die gaan van een riante woning naar een kleinere seniorenwoning waar ze eigenlijk helemaal niet in willen zitten.
Vervolgens stelt de presentatrice dat de huizenmarkt "hierdoor" dus "eigenlijk een beetje op slot zit." Van Zwet antwoordt daar "ja" op. "Ja, ja, dat is zo." Daarop stelt hij dan dat als die ruime woning gekocht wordt "door een gezin met pubers" zij op hun beurt een kleinere gezinswoning verlaten die dan weer gekocht kan worden door een gezin met kleine kinderen.
Dat is de theorie.
En het is verschrikkelijk, Ouderen - 50 plussers - krijgen nu dus letterlijk de schuld van de woningmarktcrisis... terwijl die crisis honderd procent op rekening komt van de overheid. De reden dat er een woningtekort is en dat de markt vastzit is niet dat mensen lekker in het huis willen wonen waar ze voor betaald hebben en waar ze zich goed voelen, maar dat er niet genoeg nieuwe huizen gebouwd worden, terwijl de grenzen wel wagenwijd openstaan voor immigranten.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Wat we hier zien gebeuren is misselijkmakend. Het is een verdraaiing van de feiten, het is pure leugenachtigheid, en het gebeurt allemaal om de zittende macht te beschermen - ten koste van brave belastingbetalende burgers die in een woning zitten die ze zelf hebben kunnen kopen door hun levenlang hard te werken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten