20211103 tweede kamer coronadebat 115

Thierry Baudet ontmaskert ware agenda kartel: 'Niet Nederlanders eerst, maar internationale afspraken'

Politiekjun 09 2022, 16:00
In Kronenburg in Amstelveen, onder een van Schiphols aanvliegroutes, wordt een opvangplek voor Oekraïense vluchtelingen die niet meer bij een 'gastgezin' kunnen wonen. En dat is gek. Want studenten wilden daar graag een complex laten neerzetten maar kregen daar géén toestemming voor. Volgens Thierry Baudet bewijst dit maar weer eens dat het partijkartel zich drukker maakt om internationale afspraken dan om wat ons eigen volk nodig heeft.
De Raad van State schoot een plan af om een studentencomplex neer te zetten in Kronenburg. Want och, och, och, het zou allemaal in strijd zijn met de wet Luchtvaart. Maar wat blijkt? Opeens mogen er wel 'containers' komen voor Oekraïense vluchtelingen om in te wonen. Want dat is blijkbaar niet tegen diezelfde wet.
Let wel, studenten wílden er graag wonen. Want er is gewoon weinig tot geen ruimte voor studenten om in te wonen. Er is een enorm kamertekort. Een beetje luchtvaartgeluid zal hen zorg zijn. Een dak boven je hoofd met wat geluidsoverlast is beter dan helemaal geen dak.
Maar dat mocht dus niet van de Raad van State - een orgaan dat ongeveer de belichaming is van het partijkartel met de leden die er deel van uitmaken (waaronder natuurlijk D66'er Thom de Graaf).

Thierry Baudet: 'Typisch'

FVD-leider Thierry Baudet vindt deze hele belachelijke situatie typerend voor hoe de elites omgaan met ons volk. "Hoe duidelijker wil je het hebben: de huidige macht kiest niet in de eerste plaats voor de Nederlanders - maar voor internationale afspraken, EU-deals, immigranten, Bilderberg en Davos overleg…precies daarover gaat mijn speech vanmiddag in de Kamer," schrijft Baudet op Twitter.

Hoe duidelijker wil je het hebben: de huidige macht kiest niet in de eerste plaats voor de Nederlanders - maar voor internationale afspraken, EU-deals, immigranten, Bilderberg en Davos overleg…precies daarover gaat mijn speech vanmiddag in de Kamer.

Tanay Bilgin
Tanay Bilgin
@TNYBN123

Studenten die woonruimte nodig hadden mochten daar niet wonen, terwijl ze het wél wilden. Nu worden daar vluchtelingen gehuisvest.

1.1K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het zal interessant zijn om te zien hoe met name het kabinet reageert op dit soort kritiek. Want de wooncrisis wordt steeds dieper, maar op de één of andere manier wordt er wél steeds weer ruimte gevonden voor de opvang van 'vluchtelingen.' Dat begint te steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten