3146180080 884440c802 c

FVD petitie voor betaalbaar tanken meer dan 10.000 keer ondertekend!

Politiekjun 09 2022, 15:46
De brandstofprijzen schieten door het plafond. FVD vindt het daarom tijd om Den Haag met een petitie een signaal af te geven dat dit niet langer zo door kan gaan. Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen deze petitie ondertekend.
Benzine was nog nooit zo duur. Nederlandse automobilisten betalen nu ruim € 2,50 voor een liter benzine - veel meer dan in de landen om ons heen. Dat komt door de torenhoge belastingen die onze overheid heft op brandstof (benzine, diesel en lpg). Per liter brandstof betaal je in Nederland een vast bedrag aan accijns. Daar komt dan nog btw bovenop. Belasting op belasting dus. De totale belasting op een liter benzine bedraagt momenteel ruim 1 euro!
Er is nu een gevaarlijke ontwikkeling bezig. De kloof tussen de arm en rijk wordt groter en groter. De sociale onrust neemt toe en zo ook de verdeling in de samenleving. Onder anderen boodschappen, warm water en reizen wordt steeds duurder. Alleen de multinationals die hoor je niet omdat die er beter van worden. De oorlog in Oekraïne is natuurlijk niet de oorzaak dat de brandstofprijzen omhoog schieten. Het komt ook door de inflatie. En de inflatie is ontstaan door de ECB in Frankfurt dat maar euro's blijft bijdrukken en tot nu toe weigert de rente te verhogen. Het uitknijpen van de burger wordt misbruikt om zo sneller het groene communisme door te voeren. We komen dan in een land te leven waar iedereen afhankelijk is van de overheid. De rijken zullen Nederland uiteindelijk ontvluchten.
Daarom het uitmelken van de Nederlandse automobilist moet stoppen. De accijnzen op benzine, diesel en lpg moeten worden verlaagd. Niet een klein beetje. Ook niet tijdelijk. Maar fors en permanent. Teken nu de petitie voor het verlagen van de brandstofprijzen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten