De ALDI cancelt Wilders, beelden van ALDI bezoek moeten offline!

De ALDI cancelt Wilders, beelden van ALDI bezoek moeten offline!

© Tim Engelbart / DDS.

Geert Wilders (PVV) in het wild tegenkomen is zeldzaam omdat zijn bewegingsvrijheid beperkt is door veiligheidsmaatregelen. Wilders tegenkomen in de supermarkt zal nooit gebeuren. Vandaag was daar die uitzondering Wilders ging naar de ALDI. Helaas zullen we de beelden daarvan nooit zien omdat de ALDI niet met Wilders geassocieerd wil worden. Daarom moest het filmpje van dit bezoek offline.

Geert Wilders, de politiek leider van de PVV, bezocht vandaag de ALDI ergens in Nederland. Wilders was daar om in gesprek te gaan met de kiezer. Veel mensen vertelden tegen Wilders dat de prijzen van de boodschappen enorm zijn gestegen. Wilders is daarom van mening dat het lage BTW-tarief tijdelijk naar 0 moet. Dat moet huishoudens financieel meer lucht geven.

Wilders heeft tijdens zijn bezoek aan de Duitse supermarktketen een vrouw blij gemaakt door haar boodschappen te betalen. Veel mensen vonden het fijn dat de PVV'er interesse had voor hun problemen met de dure boodschappen. Iedereen wilde dolgraag met Wilders praten. De ALDI was iets minder blij met het bezoek van Wilders aan hun supermarkt. De ALDI heeft Wilders gesommeerd het filmpje van zijn bezoek offline te halen. Stel je voor dat heel Nederland het verhaal ziet van ongehoord Nederland. De Nederlander die nog amper kan rondkomen door de hoge inflatie en de stijgende energieprijzen.

De ALDI wil dus niet met geassocieerd worden met Geert Wilders. De ALD cancelt dus Wilders, de man die al 18 jaar zijn vrijheid kwijt is. De waarheid mag blijkbaar niet gezegd worden in de supermarkten van de ALDI. Dat alle boodschappen duurder zijn geworden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer