Twitterfittie! Martin Bosma: ''D66 ziet NPO66 als haar onderafdeling''

Twitterfittie! Martin Bosma: ''D66 ziet NPO66 als haar onderafdeling''

Politiekjun 09, 12:44
Zoals jullie weten ligt de omroep Ongehoord Nederland (ON) onder vuur omdat zij niet braaf de globalistische agenda van de NPO volgen. Dit is natuurlijk het NRC en D66 een doorn in het oog en maken daarom ON het leven zuur. Gelukkig laat Martin Bosma (PVV) ze er niet mee weg komen.
De smerige politieke rat Sjoerd Sjoerdsma (ook wel bekend als SWS) voert al een geruime tijd oorlog tegen ON. Omdat ON volgens SWS desinformatie brengt. De echte reden is dat D66 het vreselijk vindt dat ON niet mee gaat in de globalistische agenda van de NPO. ON laat zien een onafhankelijke omroep te zijn en echt te luisteren naar ongehoord Nederland. Sjoerdsma hangt de Stasi uit omdat hij nu de NPO en het Commissariaat voor de Media oproept om strafmaatregelen te nemen tegen ON. Dit schiet bij Bosma in het verkeerde keelgat.
Bosma stelt terecht dat D66 de NPO als haar onderafdeling, haar uitvoeringsorganisatie ziet. Sjoerdsma geeft in zijn tweet 'De Partij' aanwijzingen door aan de mediawaakhonden. Dit zagen we in de geschiedenis eerder in andere totalitaire regimes zoals in de DDR.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Volgens de rat SWS werkt zo de mediawet. De wet is inderdaad democratisch tot stand gekomen. Dat wordt door niemand betwist. Het is de gekleurde uitvoering en controle die volledig mank gaat. Dit begint hard werkend realistisch Nederland de keel uit te hangen. De aanwijzingen die Sjoerdsma geeft laten zien hoe diep de tentakels van het partijkartel in de NPO zitten. Een zeer ongezonde situatie en terecht dat Martin Bosma hier tegen ageert. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten