shutterstock 1250103421

Ophef! Regenboogvlag van Grote Kerk in Monnickendam gestolen

Binnenlanddec 12 2022, 13:18
Oh oh de politiek correcte kerk is in tranen, omdat de regenboogvlag is gestolen van de Grote Kerk in Monnickendam. Niet iedereen kan blijkbaar waarderen dat de LHBTI agenda door de strot wordt geduwd. Stelen van iemands spullen keuren wij altijd af, maar als DDS veroordelen wij het ook als men de kerk en staat niet gescheiden houdt. De regenboogvlag is tegenwoordig niet meer zo onschuldig als vroeger. Het is de vlag geworden van de marxistische woke beweging.
In de Grote Kerk van Monnickendam worden regelmatig concerten opgevoerd. Alleen wilde de christelijke band InSalvation niet optreden in de kerk toen men er lucht van kreeg dat de dominee, een man, getrouwd is met een man. Dit is natuurlijk best bekrompen maar de band heeft het recht om dit te vinden. Dit noemen we de vrijheid van meningsuiting
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Alleen heeft de politiek correcte kerk niks met andere meningen. Er is maar één leidende mening, en dat is de mening van de woke gemeenschap die is omarmd door de politiek correcte kerk. Die kerk zit vol met allemaal deugers. Dominee Alexander Noordijk van de Protestantse Gemeente zegt dat er nog veel te winnen valt. "Met de tolerantie van de lhbti'ers zie je dat het eerder slechter gaat dan beter". Met symboolpolitiek zoals een vlag op een kerk daar laat je LHBTI'ers echt niet veilig mee over straat lopen. Volgens mij houdt tolerantie ook in dat je ook tolerant bent voor andere opvattingen zolang die binnen de wet blijven. Het begint er steeds meer op te lijken dat Nederland moet worden omgevormd tot een totalitaire staat met een staatsideologie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten