whatsapp image 2022 12 12 at 103317

Minister Rob Jetten laat zijn baard groeien totdat Marokko wereldkampioen is

Politiekdec 12 2022, 12:03
Minister Rob Jetten van Klimaat en Energie heeft zijn onvermogen om prioriteiten te stellen weer eens pijnlijk duidelijk gemaakt met zijn besluit om zijn baard te laten staan totdat Marokko wereldkampioen is. In plaats van zich te concentreren op belangrijke kwesties zoals de energievoorziening en warme huizen, lijkt Jetten meer bezig te zijn met het uiten van zijn steun voor een voetbalteam. Dit is onacceptabel en laat zien dat Jetten niet geschikt is om een belangrijke publieke functie te bekleden. Jetten gedraagt zich meer als een klein kind dan als een minister.
Rob Jetten wordt door veel Marokkanen verafschuwd vanwege zijn homoseksualiteit. Het is dan ook bijzonder dom van Jetten om zich zo sterk te verbinden aan de Marokkaanse voetbalploeg. Hij zou zich beter kunnen richten op het behartigen van de belangen van de LHBTI-gemeenschap in plaats van zich te identificeren met een groep die hem niet accepteert. Zorg er een keer als D66'er voor dat de LHBTI gemeenschap veilig over straat kunnen lopen in de grote steden. Nee D66 kiest er liever om het Marokkanenprobleem te ontkennen. Nee spelen liever Geert Wilders de Zwarte Piet toe door hem kapot te demoniseren.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is hoog tijd dat Jetten zijn prioriteiten herziet en zich weer concentreert op zijn belangrijke taken als minister. Marokko verdient onze steun niet zolang hun onderdanen hier onze steden slopen. Het is te hopen dat Marokko er woensdag tegen Frankrijk uit vliegt. Dan kan minister Rob Jetten (D66) donderdag weer met een glad smoelwerk het parlement betreden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten