janroos shoutout

Jan Roos weigert excuses te maken voor het slavernijverleden en is klaar met de LHBTI dwingerij

Opiniedec 12 2022, 11:07
Jan Roos rekent in zijn column op Roddelpraat af met de opgelegde tolerantie voor de LHBTI. gemeenschap en weigert hij als blanke excuses te maken voor het slavernijverleden. Verder krijgt hij antigevoelens van het moeten omdat hij niks moet!
Roos staat stevig in zijn schoenen en is niet bang om zijn meningen te uiten, ook als die niet populair zijn. Hij is tegen het 'door de strot duwen' van acceptatie voor de LHBTI gemeenschap op kinderen, zoals gebeurt tijdens Paarse Vrijdag.
Daarnaast is Roos ook fel tegen het aanbieden van excuses voor het slavernijverleden en het eisenpakket dat hieruit voortvloeit. Hij vindt het absurd dat er in zijn naam sorry wordt gezegd voor iets waar hij helemaal niet schuldig aan is, en dat ook nog eens aan mensen die er geen slachtoffer van zijn. Roos benadrukt dat dit soort excuses racistisch zijn, omdat ze impliceren dat alleen blanken schuldig zijn aan slavernij. In het verhaal van Kunta Kinta waren het toch echt negers die een andere negerstam aan de blanken verkochten.
Verder wijst Roos erop dat veel van de eisen die voortkomen uit het aanbieden van excuses voor het slavernijverleden nergens op slaan. Zo zou Zwarte Piet overal moeten verdwijnen, terwijl het woord neger verboden zou moeten worden. Volgens Roos hebben deze eisen niets te maken met slavernij en zijn ze simpelweg onzin.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Kortom, Jan houdt zijn rug recht en doet niet mee aan de LHBTI onderwerping en excuses voor het slavernijverleden. Het is tijd dat heel Nederland nu aan de rem gaat trekken. 15 maart is het eerste moment dat we aan de noodrem kunnen trekken door het partijkartel weg te stemmen.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten