FaRQgi XgAMzkyq

Raisa Blommestijn: "Als het aan mij ligt treden we zo snel mogelijk uit de totalitaire EU"

Binnenlandjan 23 2023, 20:00
Raisa Blommestijn heeft op Twitter terecht hard uitgehaald naar de EU. Want, schrijft ze volkomen juist, die "totalitaire" organisatie wil ons feitelijk dwingen onze hele manier van leven te veranderen... terwijl niemand daar ooit voor gestemd heeft. Van elektrisch rijden tot het eten van insecten; wat de EU betreft hebben we ons maar aan te passen.
De ON-presentatrice gaat terecht even los op de Brusselse technocraten die denken dat ze ons onze manier van leven kunnen en mogen voorschrijven.
"Als het aan de EU ligt, rijden we vanaf 2050 alleen nog elektrisch," schrijft Blommestijn in een tweet die tienduizenden malen gezien is en meer dan 2 duizend keer geliket is. "Als het aan de EU ligt, eten we insecten die worden toegevoegd aan ons eten. Als het aan de EU ligt, gaan er nog meer wapens naar Oekraïne."
Haar conclusie is dan ook volstrekt helder: "Als het aan mij ligt, treden we zo snel mogelijk uit die totalitaire EU."
De EU heeft plannen opgesteld om te stimuleren dat elektrische voertuigen een grotere marktaandeel krijgen. De Brusselse dictators wil dat in 2030 minstens 30% van de nieuwe verkochte personenauto's en minstens 40% van de nieuwe verkochte vrachtwagens elektrisch of hybride zijn. Daarnaast wil de EU dat in 2050 (bijna) al het vervoer in de EU elektrisch is. Dit betekent dat de EU lidstaten worden 'aangespoord' (lees: gedwongen) om maatregelen te nemen om de overgang naar elektrisch vervoer te bevorderen zoals het uitgeven van subsidies en het creëren van oplaadinfrastructuur.
De EU heeft ook plannen opgesteld om het eten van insecten te 'stimuleren' als een vervanging voor vlees. Insecten zijn een potentiële bron van eiwitten voor menselijke consumptie en zijn een duurzamere optie in vergelijking met vleesproductie van vee, vinden de technocraten. Insecten zijn efficiënter in het gebruik van grondstoffen en hebben een lagere milieubelasting dan vee.
De EU wil dat lidstaten maatregelen nemen om de productie en consumptie van insecten te stimuleren, zoals het verlenen van subsidies voor de productie van insecten, het opstellen van voedselveiligheidsregels voor insecten en het opnemen van insecten in de scholenmenu's.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over Oekraïne. Want ja, wat dat land betreft is de EU vol oorlog en Brussel dat lidstaten wapens en vooral nog meer wapens aan Oekraïne geven, zodat dat land de proxy-oorlog van de NAVO tegen Rusland kan blijven vechten. Het is om misselijk van te worden, zeker voor mensen die van vrede houden.
Wat Blommestijn zegt klopt dus volledig. Het is tijd om op te staan tegen de bemoeizucht van de EU en onze vrijheid terug te nemen. Laten we onze eigen keuzes maken en niet langer onze vrijheid opgeven aan deze totalitaire organisatie... en laten we zo snel mogelijk uit de EU stappen en ons eigen leven leiden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten