Ranzig! Mediakartel probeert geesteszieke psychopaat Fouad L. weg te zetten als "FVD'er"

Ranzig! Mediakartel probeert geesteszieke psychopaat Fouad L. weg te zetten als "FVD'er"

Binnenlandsep 29, 12:31
Het is te ranzig voor woorden, maar het mediakartel heeft besloten om de moorden, gepleegd door de knettergekke psychopaat Fouad L voor de deur te leggen van... jawel... FVD. Want L. heeft online gezegd dat hij lid was van die partij. Ah. Hebben ze ook even gekeken of hij toevallig lid is van een voetbalclub? Of was dat niet interessant genoeg?
RTL Nieuws bericht (heel blij natuurlijk, want iets dat in de fouten kunnen schuiven van FVD is een nattedroom voor dit soort 'nieuwsmedia') dat Fouad L. in 2021 op een webforum zei lid te zijn van FVD. Voor RTL is dat geweldig. De mensen aldaar hebben dan ook heel snel contact gezocht met FVD om het er even lekker in te wrijven.
Aan het eind van het artikel stelt RTL óók nog even dat hij óók moslim is. Zo stelde hij onder meer: "De islam heeft gelijk over vrouwen." Zo, zo! Nou! Dat maakt hem dan een... wat? Een islamitische FVD-terrorist? Terwijl FVD een totale immigratiestop wil en hardop klaagt over de balkanisering van onze maatschappij? Hou op zeg!
Wat heeft dit te maken met FVD? Anders Breivik was een gek. Een engnek. Maar zijn misdaad werd duidelijk gepleegd vanuit ideologische motieven. Bij Fouad L. is overduidelijk het tegendeel waar. L. is een psychopaat, een dierenmishandelaar, een alcoholist, en een man die letterlijk last van psychoses heeft. 
En daar komt nog eens het volgende bij: FVD weigert altijd commentaar te geven op het eigen ledenbestand. Logisch ook, want anders krijg je in de toekomst elke keer weer vragen erover. Maar hoe weten die RTL Nieuws 'journalisten' dat Fouad L. lid is van FVD? Hij kan erover gelogen hebben, hij kan ook lid zijn geweest maar nu al lang niet meer... De enigen die dat weten zijn de mensen bij FVD. RTL Nieuws kan dat onmogelijk weten. Toch brengt RTL Nieuws het als feit dat deze moordende mongool lid is.

Psychopaat

Het OM nam eerder contact op met het Erasmus MC omdat Fouad L. overduidelijk knettergek was. Létterlijk. Erasmus wist daarvan. Het OM wiste daarvan. Ze wisten allemaal dat hij dieren systematisch mishandelt, dat hij psychoses heeft, dat hij naakt of halfnaakt in de tuin op een bed bladeren ligt te janken én te huilen... Dat hij een alcoholist is én ook nog eens manisch depressief is.
Al die zaken hebben niets van doen met zijn religie en ook niet met de vraag van welke partijen hij mogelijk lid was, welke voetbalclubs hij steunde, en welke boeken hij gelezen heeft.
Wierd Duk zegt het heel goed: "Fouad is een geesteszieke patiënt voor wie de samenleving in bescherming had moeten worden genomen. Zijn haat was persoonlijk - voor zover nu bekend - en niet politiek, zoals bij Volkert (van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn] wél het geval was."
Nee. Weet je waar ze wel iets mee van doen hebben? Met de staat van de zorg én het politieapparaat in ons land. In welk gezond functionerend land kan een man als Fouad L. vrij over straat lopen (om vervolgens drie mensen te vermoorden)?
De fout ligt bij de instanties, van het OM tot de rechtelijke macht (die hem 40 uur gaf voor het mishandelen van een arm konijn) en tot het Erasmus zelf dat dacht: 'We doen niets tot het allerlaatste moment. Pas dan weigeren we hem te laten afstuderen... en vervolgens hopen we maar dat het goed komt en dat deze overduidelijke psychopaat niet doorslaat.'
Of, zoals Ebru Umar het verwoordt:
Tja.

Baudet: 'Onzinnig!'

Natuurlijk heeft DDS Thierry Baudet om een reactie gevraagd op deze nieuwe hetze van RTL Nieuws.
"Wat hier gebeurd is, is echt vreselijk. Wat een verschrikkelijk lijden! Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun familie en vrienden. Wat zijn zij door een nachtmerrie gegaan, zeg," aldus de FVD-leider.
"Wat betreft die berichtgeving van RTL Nieuws: wij doen geen uitspraken over de vraag of iemand al dan niet lid is van FVD. Dat kunnen we vanwege de privacy niet doen. Zelf als iemand niet lid is van onze partij, dan zeggen we met die ontkenning toch nog iets over ons ledenbestand. Dat kúnnen we echt niet doen," gaat Baudet verder.
"Ik heb echt geen idee wat wij hiermee te maken zouden hebben," stelt de FVD-leider daarop. "Natuurlijk zag ik ook dat een man als Harm Ede Botje weer beweerde op X [voorheen Twitter, red.] dat Fouad L. het resultaat zou zijn van 'jaren haatzaaien.' Waar hééft hij het over? Wélk haatzaaien? Wij zaaien geen 'haat.' FVD verdedigt de vrijheden en rechten van Nederlanders, niet meer, niet minder. Dat heeft niets te maken met haatzaaien. Die beschuldiging is echt onzinnig."
"Daar komt nog bij dat zijn motieven, voor zover wij weten, sowieso puur in de privésfeer liggen. Het is een vreselijk misdrijf, maar deze misdaad werd gepleegd in de privésfeer én om privéredenen."

Gek

Maar blijkbaar vindt RTL Nieuws dat allemaal niet interessant genoeg. Het wérkelijke verhaal toont namelijk het falen aan van de officiële instanties. Dan is het veel leuker voor RTL om te impliceren dat Fouads gruwelijke misdaden te maken hebben met een politieke partij die RTL verboden wil krijgen óf met zijn religie (die er, nogmaals, óók volkomen los van staat).
Oh, om dat nog even te bevestigen: hij vermoorde een docent én de buurvrouw die over hem geklaagd had vanwege dierenmishandeling. Ook dat onderschrijft voor de duizendste keer dat ideologische denkbeelden en religieuze opvattingen niets van doen hebben met deze misdaad. De man is letterlijk een door psychoses overkomen gék. Een gek die al lang opgenomen had moeten worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten