beertema 1

"Zij ZIJN de macht!" Harm Beertema is KLAAR met nep-hippe kerk, vakbeweging en media

Politieksep 29 2023, 13:00
Tweede Kamerlid Harm Beertema is he-le-maal klaar met universiteiten, de vakbeweging, de kerk én de media. Want, zegt hij, al deze instituten proberen "bijna wanhopig een hip, kritisch imago" te blijven uitstralen... terwijl ze feitelijk de macht zijn. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat niemand écht het één en ander kan veranderen. Dát is hun taak. 
Nooit eerder waren de vakbeweging, de kerk, de media en de universiteiten zo gelijkgeschakeld aan de zittende macht," aldus Beertema op X. "En dat terwijl ze bijna wanhopig een hip, kritisch imago proberen uit te blijven stralen."

Nooit eerder waren de vakbeweging, de kerk, de media en de universiteiten zo gelijkgeschakeld aan de zittende macht. En dat terwijl ze bijna wanhopig een hip, kritisch imago proberen uit te blijven stralen. Maar we hoeven niets van ze te verwachten; zij ZIJN de macht. Eén ding…

Ria Caspers
Ria Caspers
@RiaCaspers

Voorheen hadden we de activistische vakbeweging en een kritische pers die massaal mensen konden mobiliseren. Deze clubs staan nu aan de kant van de macht en zetten elk tegengeluid weg als extreemrechts. De wal zal dat staatsschip moeten keren ben ik bang. Of inderdaad emigreren.

506
Reply
Als ze echt hun best deden ook nog iets van kritisch te zijn, tja, dan zou dit allemaal natuurlijk heel prima zijn. Maar helaas doen ze dat helemaal niet. En Beertema weet waarom.
"Maar we hoeven niets van ze te verwachten," gaat zijn X-post namelijk verder, "zij ZIJN de macht. Eén ding mag niet gebeuren en dat is dat de wal het schip doet keren. De chaos die daaruit voortkomt is juist wat we moeten vrezen."
Dat klopt natuurlijk honderd procent. Al die instituten zijn overgenomen door de zittende macht. Niet zo gek, want dat was de bedoeling ook. De Frankfurter Schule - een marxistische ideologie en groep - begon honderd jaar geleden aan een "lange mars door de instituties." Ze wisten dat ze hun doelen niet meteen zouden bereiken, vaak zelfs decennia later niet. Het doel was: we gaan dit in en uiteindelijk winnen we, al duurt dat 100 of 200 jaar.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat ónze strijd hierom óók mogelijk honderd jaar gaat duren. Dit is geen gemakkelijke strijd. We moeten geduld hebben - hoewel we er elke dag weer hard in moeten gaan. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben. Doneer aan DDS! Help ons de neomarxisten te verslaan!
Nou, dat is ze inderdaad gelukt... en ook, alweer inderdaad, in 100 jaar. Ze hebben de macht totaal in handen. In de politiek, in de ambtenarij, op universiteiten, in de media... Echt overal. Er is geen enkel instituut dat ontkomen is aan hun grijpgrage handjes. Ze hebben het zelfs voor het zeggen in Big Tech, een instituut dat helemaal niet bestond toen de Frankfurter Schule marxisten hun plan opstelden en aan het werk gingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten