shutterstock 2046167363

Zweden in de wurggreep van buitenlandse bendes: het falen van een te soepele immigratiepolitiek!

Immigratiesep 29 2023, 14:00
Zweden, ooit het toonbeeld van rust en welvaart, is nu veranderd in een broeinest van bendegeweld en criminaliteit. De oorzaak? Een overdaad aan immigratie en het binnenhalen van mensen uit verre oorden!
Het was te verwachten! Hele buurten en steden in Zweden zijn veranderd in ware ghetto's, dankzij een falend immigratiebeleid en een naïeve houding ten opzichte van integratie. En wat vind je in ghetto's? Juist, bendes!
De Zweedse premier roept nu zelfs de hulp in van het leger om het toenemende bendegeweld aan te pakken. Moorden, schietpartijen en aanslagen zijn aan de orde van de dag in wat ooit het veilige Zweden was. Maar laten we eerlijk zijn, dit is het directe gevolg van het binnenhalen van te veel mensen uit landen met een totaal andere cultuur en normen en waarden.
Het is een harde les voor de Zweedse overheid, die jarenlang de deuren wagenwijd openzette voor iedereen die maar binnen wilde komen. Nu betalen ze de prijs voor deze kortzichtigheid. De Zweedse bevolking leeft in angst en onzekerheid, terwijl bendes de straten onveilig maken.
Zweden is een schrijnend voorbeeld van hoe een te soepele immigratiepolitiek en het negeren van integratieproblemen een land in chaos kunnen storten. Het is hoog tijd dat Europese landen hun ogen openen en het roer omgooien, voordat ook zij ten prooi vallen aan de verwoestende gevolgen van ongecontroleerde immigratie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten