portraitfactorynl de dagelijkse standaard 157

Thierry Baudet deelt schokkende foto's van genderverminkte kinderen: "Ik vind dit zo verdrietig"

Politieksep 26 2023, 11:30
Vandaag staat de Tweede Kamer op scherp, daar er gestemd zal worden over een cruciale FVD-motie die pleit voor een verbod op borstamputaties en chemische castratie bij kinderen. Thierry Baudet, de voorman van FVD, licht op platform X toe waarom de goedkeuring van deze motie van essentieel belang is. Waarschuwing: de door hem gedeelde afbeeldingen zijn ronduit schokkend.
In het politieke hart van ons land, Den Haag, gonst het vandaag van discussies over kinderrechten en keuzevrijheid, naar aanleiding van de FVD-motie die een halt wil toeroepen aan transgenderbehandelingen voor minderjarigen. PVV'er Fleur Agema is van mening dat kinderen die zich in het "verkeerde lichaam" voelen, recht hebben op behandeling.

Ik vind dit zo verdrietig. Deze kinderen zijn depressief en in de war, hen wordt voorgehouden dat hun gevoel van ongeluk verdwijnt als ze een “geslachtsverandering” (iets dat überhaupt niet bestaat) ondergaan. De realiteit is tegenovergesteld: onvruchtbaar en verminkt gaan ze…

Image
Image
Image
3.9K
Reply
Thierry Baudet ziet dit heel anders. Hij benadrukt zijn standpunt – dat zogenaamde transgenderverminkingen bij kinderen een halt toegeroepen moeten worden – door schokkende foto's te delen van kinderen na de "behandeling". Hoewel de beelden verontrustend zijn, acht Baudet het noodzakelijk dat het publiek de ware aard van deze "behandelingen" onder ogen ziet.
"Het breekt mijn hart," verklaart Baudet. "Deze kinderen zijn depressief en verward, en men doet hen geloven dat hun ongelukkigheid zal verdwijnen door een 'geslachtsverandering' te ondergaan, iets dat feitelijk onmogelijk is."
Baudet vervolgt: "De harde realiteit is echter het tegenovergestelde: deze kinderen staan een toekomst van onmetelijk leed te wachten, onvruchtbaar en verminkt. Dit kunnen we niet toelaten in ons land. We moeten de kinderen beschermen."

Een verdeelde PVV

Om 15:00 uur zal de Tweede Kamer stemmen over Baudets motie om geslachtsoperaties en -behandelingen voor minderjarigen te verbieden. De stemming vindt hoofdelijk plaats vanwege de interne verdeeldheid binnen de PVV over dit vraagstuk. Fleur Agema en haar sociaal-liberale factie binnen de PVV zijn voorstander van dergelijke behandelingen bij kinderen. Agema benadrukte zelfs tegenover DDS het belang van vroege interventie, "voor de pubertijd", omdat het anders "te laat" zou zijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we altijd pal achter onze jeugd - en zijn we dus vierkant tegen transgenderbehandelingen voor kinderen. Denk jij daar net zo over? Strijd dan samen met ons tegen Woke! Doneer aan DDS en help ons die zieke Woke Trans-Ideologie elke dag weer te bestrijden.
Tegelijkertijd zijn er ook PVV'ers die conservatieve opvattingen hebben en die dit een gruwel is. Harm Beertema is daar het belangrijkste voorbeeld van - waarbij helaas gemeld moet worden dat Beertema na de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 niet terugkomt in de Tweede Kamer omdat hij zich uit onvrede terug heeft getrokken van de kieslijst.
Om 15:00 uur gaan we dus zien welke PVV'ers tegen de verminking van kinderen zijn uit naam van de Transgender-Ideologie... en welke PVV'ers dit soort praktijken helemaal prima vinden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten