shutterstock 718411663

Rechterlijke onrechtvaardigheid: Afghaans gezin mag woning afwijzen en in Almelo blijven

Binnenlandmei 17 2023, 12:00
Het is werkelijk ongelofelijk hoe de rechterlijke macht keer op keer beslissingen neemt die de realiteit totaal uit het oog verliezen. RTV Oost meldt het nieuws dat een Afghaans gezin terecht een woning heeft afgewezen en in Almelo mag blijven. Dit is een regelrechte klap in het gezicht van alle hardwerkende Nederlanders.
Laten we de feiten eens op een rijtje zetten. Dit gezin uit Afghanistan verblijft al geruime tijd in het comfortabele Theaterhotel in Almelo. Vorig jaar kregen ze een huis aangeboden in Zeeland door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Maar wat deden ze? Ze wezen het aanbod af! En nu wil het COA dat ze vertrekken uit het hotel, maar de rechtbank oordeelt dat het gezin het huis terecht heeft afgewezen. Hoe is dit mogelijk?
Het is duidelijk dat dit gezin bepaalde privileges geniet die de gemiddelde Nederlander nooit zou krijgen. Als je kind een aandoening heeft, krijg je blijkbaar allerlei privileges van de rechter. Als één van je acht kinderen iets heeft, kun je plukken van onze zorg. Het is werkelijk verbijsterend hoe deze voorkeursbehandeling plaatsvindt, terwijl vele Nederlandse gezinnen dagelijks worstelen om rond te komen en geen enkele vorm van hulp of ondersteuning ontvangen.
Het is schrijnend om te zien hoe deze rechterlijke uitspraak geen rekening houdt met de realiteit en de impact op de Nederlandse samenleving. Terwijl de gemiddelde Nederlander moeite heeft om een betaalbare woning te vinden, worden buitenlandse gezinnen op een voetstuk geplaatst en voorzien van comfortabele verblijfsaccommodaties. Waar is de rechtvaardigheid in deze situatie?
Het wordt tijd dat de rechterlijke macht haar prioriteiten op orde krijgt en begint te luisteren naar de belangen van de Nederlandse bevolking. In plaats van het belonen van selectieve privileges, moeten ze zich richten op het beschermen van de rechten en behoeften van de eigen burgers. Het is onaanvaardbaar dat buitenlandse gezinnen betere behandeling en voorzieningen ontvangen dan vele hardwerkende Nederlanders.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Het is hoog tijd dat er een eerlijke en rechtvaardige aanpak komt in het immigratiebeleid. Het kan niet langer zo zijn dat buitenlandse gezinnen voorrang krijgen op Nederlandse gezinnen als het gaat om huisvesting en andere vormen van ondersteuning. Het is tijd om de belangen van de eigen bevolking voorop te stellen en ervoor te zorgen dat de rechterlijke macht haar verantwoordelijkheid neemt om de rechten en behoeften van Nederlandse burgers te beschermen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten