48396921152 09bdcde0d9 c

Woke-Nederland loopt weer massaal uit voor de zoveelste themadag: "Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie"

Politiekmei 17 2023, 13:00
Vandaag hebben we wéér te maken met een zoveelste themadag voor de LHBTIQ+ community, met deze keer: "Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie". Het lijkt er onderhand op dat er maandelijks een nieuw excuus nodig is om deze Woke-gekte te promoten. Het wordt tijd dat partijen als D66 eindelijk eens tot het besef komen dat de meerderheid van Nederland hier helemaal niet op zit te wachten.
Natuurlijk kon ook D66-leidster Sigrid Kaag niet achterblijven en moest ook zij zichzelf laten horen op deze themadag. Via Twitter verkondigt ze: "D66 staat voor een samenleving waarin iedereen de vrijheid heeft zichzelf te zijn. Daarom spreken wij ons uit tegen haat en discriminatie. Vandaag, op de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. En iedere andere dag van het jaar." Op het officiële D66-twitterkanaal kunnen we ook weer een zielig verhaal lezen. Maar het aanpakken van de echte problemen? Daar hebben ze bij D66 geen interesse in. Nee, het is duidelijk dat het opdringen van hun woke-ideologie de norm is geworden. Ze willen dat we allemaal meegaan in hun progressieve dogma's en onze eigen mening onderdrukken.

D66 staat voor een samenleving waarin iedereen de vrijheid heeft zichzelf te zijn. Daarom spreken wij ons uit tegen haat en discriminatie. Vandaag, op de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. En iedere andere dag van het jaar. Spreek jij je ook uit? #IDAHOT 🌈

336
Reply
Maar laten we eerlijk zijn, is er echt sprake van een grootschalig probleem van homofobie en transfobie in Nederland? Natuurlijk zijn er individuele gevallen van discriminatie en haat, en die moeten serieus worden aangepakt. Maar om zo'n dag op te blazen en te doen alsof homofobie en transfobie wijdverspreid zijn in onze samenleving, is simpelweg een overdrijving.
Wat D66 en andere linkse partijen niet begrijpen, is dat de meerderheid van Nederland niet geïnteresseerd is in hun obsessie met identiteitspolitiek. We willen ons land veilig houden, de economie laten floreren en onze mooie tradities behouden. In plaats daarvan worden we overspoeld met themadagen en schuldgevoelens, en worden we gedwongen om onze eigen culturele waarden op te geven.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten