richardmos

Richard de Mos wordt er gek van! Media en politieke concurrenten blijven hem framen ondanks vrijspraak

Binnenlandaug 18 2023, 21:00
Het lijkt wel alsof de mainstream media in Nederland niets beters te doen hebben dan spijkers op laag water te zoeken, ook in het geval van Richard de Mos (Hart voor Den Haag). De man is al vrijgesproken, maar blijkbaar is dat niet genoeg voor sommigen. Omroep West, bijvoorbeeld, kan het niet laten om oude wonden open te rijten en hem voortdurend te herinneren aan het hoger beroep dat het OM mogelijk gaat instellen.
Wat hoopt de media hiermee te bereiken? Een vrijspraak betekent dat iemand niet schuldig is bevonden. Maar als je de recente berichtgeving volgt, zou je denken dat De Mos nog steeds midden in een groot schandaal zit. En dat is simpelweg niet waar.
De onophoudelijke kruistocht tegen De Mos heeft alle schijn van een politieke vendetta. Waar is de objectieve verslaggeving gebleven? Waarom worden bepaalde politici met fluwelen handschoentjes aangepakt terwijl anderen voortdurend het doelwit zijn van kritiek en insinuaties? Alleen politieke struisvogels willen dit maar niet inzien.
Op X liet De Mos zijn frustratie over de aanhoudende media-aanvallen blijken: ''Wat een ellende! Volledig vrijgesproken en dan toch geframed blijven worden.'' En terecht! Het is ronduit schandalig dat een onschuldig man op deze manier wordt behandeld door de 'onpartijdige' media.
Bovendien, zelfs als het hoger beroep doorgaat en er een veroordeling uit voortkomt, heeft De Mos al duidelijk gemaakt dat hij alleen zal opstappen als wethouder bij een onherroepelijke veroordeling in cassatie bij de Hoge Raad. Met andere woorden, hij zal zijn post pas verlaten als hij schuldig wordt bevonden door de hoogste rechtbank van het land.
Toch blijft de mainstream media op hem inhakken, alsof ze bloed ruiken. Het is de typische mentaliteit van de huidige journalistiek: sensatie boven waarheid, clicks boven integriteit.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is hoog tijd dat de media hun verantwoordelijkheid nemen en stoppen met het voortdurend demoniseren van Richard de Mos. De man verdient beter. En de Nederlandse bevolking verdient betere, eerlijkere journalistiek. Het is te hopen dat ze dat ooit zullen inzien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten