whatsapp image 2022 05 19 at 11

Rita Verdonk wordt in de Haagse raad vergeleken met Adolf Hitler door DENK

Binnenlandsep 16 2022, 11:05
Het wordt steeds gekker! Veel linkse dwaallichten hebben sinds de HJ Schoo-lezing van Dilan Yesilgöz (VVD) een vrijbrief gekregen om realistische partijen voor alles uit te maken wat lelijk is. Het jongste wapenfeit is dat oud-minister Rita Verdonk in de Haagse raad wordt vergeleken met de massamoordenaar Adolf Hitler door DENK. Dit pikt Hart voor Den Haag natuurlijk niet.
Fractievoorzitter Hart voor Den Haag Richard de Mos is woedend op Twitter; ''Ongelooflijk dat Rita Verdonk wordt vergeleken met Hitler, een massamoordenaar. Inmiddels een brief naar de burgemeester gestuurd met de eis om de fractievertegenwoordiger van Denk tot de orde te roepen en de fatsoensnormen binnen de Haagse Raad te bewaken.'' Het is natuurlijk volstrekt kansloos als je het debat niet kunt winnen dat je dan naar een Godwin grijpt. Helaas speelt DENK vaak het politieke spel zo. Richard de Mos heeft groot gelijk dat hij in de brief ook eist dat de burgemeester Jan van Zanen (VVD) als voorzitter van de Haagse raad het Denk-raadslid stevig zal kapittelen. “Hier zijn alle fatsoensnormen met voeten getreden,” aldus De Mos.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hart voor Den Haag raadslid Rita Verdonk is verbijsterd over de Hitlervergelijking door Nizaam Muradin, een fractievertegenwoordiger van Denk. Tijdens een debat in de Haagse gemeenteraad vroeg Verdonk aandacht voor de overlast die een groep Moelanders met zich meebrengt in de Koekamp. Dat was vervolgens de reden voor Muradin om te komen tot de walgelijke opmerking dat hem dit deed denken aan een man uit het verleden met een klein snorretje. “Een regelrechte misselijkmakende verwijzing naar Hitler. Dat raakt mij recht in het hart,” aldus een onthutste Verdonk
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten