black forest vegan cake 3845912348

ROC Amsterdam lanceert kansloze nieuwe Vegan Patisserie-opleiding

Binnenlandjan 10, 20:00
Het ROC van Amsterdam heeft zichzelf overtroffen door een opleiding te lanceren die werkelijk het toppunt van absurditeit lijkt te zijn: de Vegan Patisserie opleiding. Alsof de wereld niet al genoeg redenen heeft om te twijfelen aan het gezonde verstand van sommige onderwijsinstellingen, komt het ROC nu met het briljante idee om mensen op te leiden in het bereiden van veganistische lekkernijen.
Het feit dat er überhaupt een markt bestaat voor veganistische slagroomtaarten en boterkoeken is al lachwekkend genoeg. Maar het wordt nog erger. Meesterkok Rudolph van Veen, die de eerste veganistische creaties in ontvangst nam, deed alsof dit een baanbrekende prestatie was. Zijn opmerking over het "kunstzinnige aspect" van het luchtig en krokant houden van een koekje zonder eiwitten, getuigt van een niveau van overdrijving dat zelfs een dramaqueen zou doen blozen.
Het ROC van Amsterdam heeft blijkbaar wekenlang gezwoegd om het perfecte recept te vinden voor vegan macarons, bonbons en koekjes. Serieus? Alsof er niets belangrijkers is om je tijd aan te besteden dan het perfectioneren van een veganistische boterkoek. Kokosvet in plaats van boter in bonbons? Eiwit uit kikkererwten of aardappels voor macarons? Wie denken ze voor de gek te houden?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Alsof dit alles nog niet belachelijk genoeg is, komt het ROC ook nog eens met een eenjarige bbl-opleiding Vegan Patisserie. “Professionals” kunnen zich nu specialiseren in het bakken van veganistische lekkernijen. Omdat de wereld echt zat te wachten op een beroepsgroep die zich toelegt op het verminken van traditionele recepten in naam van veganisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten