heizkraftwerk wolfsburg nord der volkswagen ag

Duitse arbeiders vieren overwinning na verzet tegen opgedrongen veganisme

Buitenlandaug 30 2023, 21:00
Het veganisme wordt ons, net als alle andere linkse fratsen, op agressieve wijze door de strot geduwd, en Duitsland lijkt eindelijk tot inkeer te komen. In de bedrijfskantine van Volkswagen, waar de Duitse worst al die tijd een onbetwiste favoriet was, keert vlees triomfantelijk terug op het menu na fel verzet tegen het dwaas idee om voornamelijk veganistische maaltijden te serveren.
Jarenlang was de Duitse worst het kroonjuweel van de Volkswagen-kantine. Deze Duitse delicatesse was niet alleen een culinair hoogstandje, maar ook een symbool van Duitse arbeiderscultuur. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de beslissing van Volkswagen om de kantine in de fabriek in Wolfsburg om te toveren tot een louter vegetarische eetgelegenheid niet met open armen werd ontvangen. De arbeiders, die gewend waren aan hartige vleesgerechten, waren hier niet blij mee.
Ondanks deze nieuwe bedrijfsstrategie, of misschien juist wel daardoor, bleef de vraag naar vleesproducten bij Volkswagen stijgen, zo meldt 'Der Spiegel'. Zelfs tijdens de coronapandemie hadden medewerkers zo'n verlangen naar vleesproducten dat Volkswagen een bezorgdienst introduceerde om de befaamde VW-worst naar thuiswerkende medewerkers te brengen.
Het tij begon te keren toen voormalig Duits bondskanselier Gerhard Schröder zijn ongenoegen uitte over de plannen van Volkswagen om een vegetarische eetgelegenheid te creëren. Hij benadrukte de culturele en culinaire betekenis van de Duitse worst als een belangrijk onderdeel van de Duitse arbeidersgeschiedenis en cultuur. Zijn opmerkingen werden ondersteund door velen die vonden dat het niet gepast was om de traditionele vleesgerechten te verbannen.
Uiteindelijk was het een personeelsenquête die Volkswagen deed inzien dat de meerderheid van hun medewerkers een voorkeur had voor vlees en vis boven strikt vegetarische maaltijden. Als reactie op de enquêteresultaten heeft het bedrijf besloten om vlees en vis weer op het menu te zetten, zij het naast enkele vegetarische alternatieven.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten