4b8e89b6 1ce7 48b3 8749 676dd47c0eda

Kneiterlinkse JOVD op ramkoers met kiezers: Pleidooi voor 'Groen-Rechts' negeert verkiezingsuitslag

Politiekjan 10 , 21:00
De JOVD, de jongerenafdeling van de VVD, lijkt totaal de weg kwijt te zijn. Ze roepen op tot een 'groen-rechts kabinet' en zetten daarmee de klimaatdoelen van Parijs bovenaan de agenda, terwijl ze negeren wat de Nederlandse kiezer écht wil. Hun oproep aan Dilan Yeşilgöz in de Volkskrant om het klimaat te 'redden' tijdens de formatiegesprekken is niets minder dan een knieval voor extreemlinkse klimaatidealen. Kijk maar naar hun recente statement op X: “Vandaag staan we in de Volkskrant met een oproep aan de VVD: ga voor een groen-rechts kabinet!”
De JOVD lijkt totaal te vergeten dat de Nederlandse kiezer in de laatste verkiezingen een duidelijk signaal heeft afgegeven tegen het klimaatbeleid van de afgelopen jaren. De massale steun voor de PVV laat zien dat mensen klaar zijn met de klimaathysterie die gevoed wordt door partijen als D66 en ChristenUnie. Maar in plaats van deze realiteit onder ogen te zien, houden de JOVD-jongeren zich bezig met dromen van een 'groen-rechts' kabinet.
Ze schrijven: “Klimaat is lange tijd een blinde vlek geweest voor rechtse partijen. In 2008 schreef Rutte een pamflet voor Groen Rechts. Helaas vond de groene ambitie toen nog weinig weerklank binnen de VVD. Inmiddels lijkt een kentering gaande.” Alsof het Nederlandse volk zit te wachten op nog meer groene regelgeving en klimaatmaatregelen die onze economie en welvaart bedreigen.
Wat de JOVD hier vergeet, is dat echte liberale politiek draait om het creëren van kansen en groei, niet om het opleggen van beperkingen en het najagen van onrealistische klimaatdoelen. Het idee dat een 'groen-rechts' kabinet de oplossing zou zijn, is een farce. Het is niets meer dan een liberaal verraad aan de Nederlandse kiezer die een duidelijke boodschap heeft afgegeven: geen klimaathysterie en geen onzinnig beleid dat onze economie schaadt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd dat de JOVD zich weer gaat richten op de echte liberale waarden in plaats van mee te gaan in de linkse klimaatwaanzin. Misschien moeten ze inderdaad maar fuseren met de jongeren van D66, want met hun huidige koers lijken ze niet langer de stem van de (klassiek-) liberale jeugd te vertegenwoordigen. Een trieste dag voor het liberalisme in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten