30497254362 a05809a151 c

Rotterdamse wokisten in het wit in de raadzaal: zij hekelen 'mannen-college'

Binnenlandjun 16 2022, 13:46
Als wokisten hun zin niet krijgen over diversiteit en inclusiviteit dan gaan ze demonstreren. Je verlies nemen is er tegenwoordig niet meer bij. Denken deze witte deugers nu echt dat de Rotterdammer buiten het stadshuis hier wakker van ligt? De Rotterdammer wil in een stad wonen zonder schietpartijen en drugsoverlast. Dat vinden zij veel belangrijker.
De Rotterdamse raadsleden die in het wit gekleed zijn vandaag omdat er in het college van 9 wethouders maar 1 vrouw zit doen hiermee huilie huilie. Dit is van een ongekend laag niveau. Men kijkt bij een vorming van een college naar kwaliteit en niet naar de man-vrouw verhouding. Kenmerkend dat het vooral raadsleden van oppositiepartijen zijn die in het wit gekleed zijn: de fracties van BIJ1, Volt, SP, PvdA, GroenLinks, Partij voor de Dieren, ChristenUnie, 50Plus en CDA. Maar ook Joan Nunnely van coalitiepartij D66. Deze partijen zijn allemaal woke en globalistisch. Deze partijen hebben totaal geen feeling meer met de Rotterdammer. De Rotterdammer die elke dag keihard moet werken om zijn hoofd boven water te houden kan hier echt niks mee.
Het aanbod van beschikbare vrouwen is schaars. Vrouwen staan niet in de rij om wethouder te worden van de Rotterdam. Vincent Karremans (VVD) baalt hiervan en laat tegen RTV Rijnmond het volgende weten: ''We wilden juist veel vrouwelijke kandidaten in het selectieproces bij mijn partij. We hebben veel vrouwen gevraagd om zich kandidaat te stellen. Maar één heeft dat gedaan en die trok zich later alsnog terug." De redenen dat vrouwen geen interesse hebben in een wethouderschap zijn dat zij geen andere baan willen of dat het niet past in hun huidige gezinsleven. Ook is de afrekencultuur in de politiek een reden om het niet te doen.
Op zulke dagen mis je een Jules Deelder in het zwart gekleed met een plak uierboord in zijn borstzakje die hier heel gevat korte metten mee had gemaakt. Als dit het niveau wordt van de oppositie in Rotterdam de komende jaren dan hoeft het nieuwe college van B&W daar niet wakker van te liggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten