Screen Shot 2022 04 29 at 123646

Schrijfster Heleen van Royen verdrietig om einde Vandaag Inside: 'Treurigheid!'

Binnenlandapr 29 2022, 11:03
Heleen van Royen - bekend schrijfster - is er absoluut niet blij mee dat er een einde aan Vandaag Inside komt. Of lijkt te komen, in ieder geval. Want laten we eerlijk zijn: de heren hebben vaker gedreigd op te houden.
"Morgen (vrijdag] geen Vandaag Inside, hoor ik," schrijft Van Royen op Twitter. "Het medialandschap is nu een stuk smaller en saaier geworden. Intussen danst Angela de Jong op alle mogelijke zenders op het graf van VI, kraaiend: 'Ik was erbij! Ik was erbij! zat bij de laatste uitzending!' Wat een treurigheid."
Van Royen reageert daarmee op de uitspraken van Johan Derksen in de uitzending gisteren. Die liet toen weten dat hij niet van plan was excuses aan te bieden voor zijn ranzige kaars-verkracht-verhaal. In plaats daarvan, zei hij, kapt hij wel gewoon met het programma. Dit omdat hij zogenaamd slachtoffer is van "de cancel- en woke-cultuur."
Het is heel opvallend dat Van Royen dit standpunt inneemt aangezien ze een vrouw is. Oké, oké, dat is natuurlijk flauwekul. Mannelijkheid of vrouwelijkheid heeft hier niets mee te maken. Nee, haar houding is vooral opvallend omdat het knettergek is net te doen alsof dit iets te maken heeft met de Woke-Cancelcultuur. Dit gaat erom dat een halve gare oude man (nog een vaccinpusher ook, die al liet weten dat niet-gevaccineerden uitgesloten moeten worden van de maatschappij) blij vertelde dat hij een vrouw verkracht heeft met een kaars, hoewel hij daar later op terugkwam en beweerde dat er geen penetratie was.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Afijn. In sommige kringen is het blijkbaar heel "kinky" en "uitdagend" om dat soort wangedrag te verdedigen onder het mom van "niet-politiekcorrect."
Nee, weet je wat niet politiekcorrect is? Mensen verdedigen die geen vaccin-experimenten willen ondergaan, het opnemen voor de vrijheid van het individu, en niet meegaan in het Oekraïne-fanboy-geouwehoer. Dát is 'niet politiekcorrect.' Wat Derksen zei en deed is gewoon walgelijk. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten