isa hoes 2260912961

Vliegende Klimaatkoningin Isa Hoes gaat ons redden van de ondergang

Binnenlandaug 06 2023, 13:00
Isa Hoes, de wereldverbeteraar die we allemaal nodig hadden maar nooit zouden verwachten. De voormalige soapactrice heeft haar eigen manier gevonden om het klimaat te redden, en ze deelt haar wijsheid graag met ons, gewone stervelingen.
In een recente podcastaflevering heeft Isa zichzelf onthuld als de ware redder van de aarde. Jawel, ze heeft besloten dat vliegen iets is wat ze liever niet doet. Behalve natuurlijk als het om een belangrijke citytrip naar Kopenhagen gaat. Blijkbaar zijn er in de moderne wereld, waarin technologie elke dag nieuwe wonderen verricht, geen andere mogelijkheden om die paar honderd kilometers te overbruggen. Isa's nobele inspanning om niet te vliegen, verdient werkelijk een standbeeld.
Maar laten we niet vergeten dat Isa een moderne eco-heldin is. Ze heeft de ultieme oplossing gevonden om haar koolstofvoetafdruk te rechtvaardigen: bomen. Ja, je leest het goed, bomen. Zodra Isa haar jetlag te boven is en weer vaste grond onder de voeten heeft, compenseert ze haar vliegavontuur door haar geld in bomen te investeren. Wat een geniaal concept! Want iedereen weet dat bomen, naast het zuiveren van de lucht, ook een soort van kosmische valuta zijn waarmee we onze zonden kunnen afkopen.
De hele discussie wordt des te vermakelijker wanneer Isa en haar medepresentator, Marc-Marie Huijbregts, in hun podcast in gesprek gaan over deze groene dwaasheid. Marc-Marie, de realist van het duo, heeft enige bedenkingen bij Isa's bomencompensatie. Hij wijst er subtiel op dat het planten van bomen niet per se betekent dat je ongestraft door de lucht kunt blijven suizen als een moderne Icarus. Maar Isa, onverstoorbaar als altijd, verdedigt haar zaak. Want het milieu kan volgens haar nog wel vijftig jaar volhouden, dus waar maken we ons druk om?
En natuurlijk kunnen we niet voorbijgaan aan Isa's epische vakantie naar Zuid-Afrika voor "een of ander goed doel". Echt, wie heeft er schoon drinkwater en voedsel nodig als ze de kans hebben om een foto van Isa Hoes te zien die zichzelf filmt terwijl ze zich moreel superieur voelt?
Dus daar hebben we het, mensen. Isa Hoes, de ecowarrior van onze tijd, bewijst dat zelfs de meest ironische keuzes een plaats hebben in de heilige dans van de klimaatsekte. Laten we haar bewonderen om haar moedige vliegreizen en haar onfeilbare oplossing van het planten van bomen om onze schuldgevoelens weg te poetsen. En laten we niet vergeten dat het milieu nog wel vijftig jaar meegaat, dus maak je vooral geen zorgen over die smeltende ijskappen. Isa heeft het allemaal onder controle.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten