Vreselijk! 15-jarige zoon Emile Ratelband al WEKEN vermist: "Ik loof een beloning uit van 5.000 euro"

Binnenlandsep 18 2023, 13:00
Een jonge zoon van Emile Ratelband, de 15-jarige Emilio, wordt al weken vermist. Eind augustus werd hij voor het laatst gezien in Laren. Wat er daar met hem gebeurd is of waar hij toen naartoe is gegaan, is onbekend. Ratelband maakt zich logischerwijze grote zorgen en heeft een beloning van 5.000 euro aangekondigd voor de tipgever die ervoor zorgt dat Emilio weer gevonden wordt.
"Dit is een oproep van de vader van Emilio," aldus Ratelband, "hij noemt zich ook weleens Andrew van Buuren. Hij is op het laatst gezien op 23 augustus in Laren, Noord-Holland."
Natuurlijk is de politie ingelicht. Die doen, zegt Ratelband in de video die hij hierover gemaakt heeft, er alles aan om hem te vinden. Helaas heeft dat nog geen resultaten opgeleverd.
"Daarom doe ik een beroep op jullie," gaat Ratelband verder. Daarnaast zegt hij bereid om voor de gouden tip 5.000 euro te betalen. Met andere woorden, degene die ervoor zorgt dat Emilio veilig thuiskomt krijgt een hoge beloning.
Het telefoonnummer van de politie is 0900 8844. Als iemand weet waar Emilio is maar liever geen contact met de autoriteiten wil hebben, dan kan die persoon ook mailen naar een emailadres dat Ratelband speciaal heeft aangemaakt: [email protected]
Voor een vader is dit natuurlijk een ware nachtmerrie. Niet weten waar je kind is; of hij (in dit geval) veilig is, in leven is, gelukkig is, gezond... of dat er mogelijk iets heel ergs aan de hand is. Als er iemand is die Emilio gezien heeft of andere nuttige informatie heeft, neem dan contact op met Emile en/of de politie. Deze jongen moet gevonden worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten