shutterstock 2234549931

Weer rellen na WK zege van Marokko in grote steden: dit keer wel tientallen arrestaties

Binnenlanddec 07 2022, 10:00
Gisteravond was het weer zover na de winst van Marokko tegen Spanje moest de Marokkaanse jeugd weer gaan rellen. Blijkbaar zit de Nederlandhaat zo diep dat je dan maar hulpverleners en politieagenten gaat bekogelen met zwaar vuurwerk. Anders is dit wel een hele rare manier om de overwinning te vieren.
Het was gisteravond weer bal na de stunt van Marokko tegen Spanje. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag moest de ME weer uitrukken. Als Oranje wint dan drinken we bier, lopen we de polonaise of steken we een vuurpijl af. Nee Marokkanen reageren hun feestvreugde af op het land dat hen voedt. Volgens de Amsterdamse politie werd er op auto’s gedanst en zwaar vuurwerk afgestoken. Er werd gericht met vuurwerk naar hulpverleners, trams en bussen gegooid. Gelukkig zijn er dit keer wel tientallen arrestaties verricht. Natuurlijk nog steeds te weinig. Je moet al die raddraaiers vastzetten. 

Marokkaans tuig dat gericht zwaar vuurwerk gooit naar hulpverleners, trams en bussen. Als ik premier ben gaan ze het land uit. Allemaal. Zonder uitzondering. En met veel plezier. #marokkanenprobleem #marokkanen #hetlanduit

Politie Eenheid Amsterdam
Politie Eenheid Amsterdam
@POL_Amsterdam

We zien jongeren strafbare feiten plegen. Er wordt op auto's gedanst en zwaar vuurwerk afgestoken. Er wordt gericht met vuurwerk naar hulpverleners, trams en bussen gegooid. Wij verzoeken onruststokers om huiswaarts te keren en thuis het feest rustig verder te vieren.

Image
5.2K
Reply
Geert Wilders weet wel raad met dit tuig. Wat hem betreft gaan ze allemaal het land uit. Ze krijgen allemaal een gelijke behandeling. Als je kijkt naar de Marokkanenrellen en Corona demonstraties zie je dat de Marokkanen een streepje voor hebben bij de overheid. Bij de vreedzame Corona demonstraties heeft de politie waterkanonnen, pantservoertuigen en Romeo's ingezet en sloegen ze iedereen verrot. En wat doet de politie nu? Het liefst de-escaleren. Verder zeggen ze vooral dat het lastig is er iets aan te doen. Gewoon met scherp schieten op dit hondsdolle tuig. Moet je kijken bij de volgende overwinning hoe het dan verloopt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Nederland is het zat dat er telkens met twee maten wordt gemeten. Bij Nederlanders volgt er lik op stuk beleid. Bij Marokkanen wordt er met de mantel der liefde gewerkt. Sussen en vooral niet laten escaleren dat is advies van de overheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten