shutterstock 325232315

Wijk bij Duurstede grijpt hard in na overlast door asielzoekers

Binnenlandsep 01 2022, 17:00
Als je weigert om de grenzen dicht te gooien voor gelukszoekers dan ga je deze taferelen dagelijks zien. Je land verandert dan van een welvarend en veilig land in een shithole. Door geen asielstop in te voeren importeer je het volk uit shithole landen zoals Pakistan en uit het continent Afrika hierheen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. In Wijk bij Duurstede kunnen ze erover meepraten.
Je hebt twee soorten opvang voor asielzoekers in Nederland. Crisisnoodopvang en AZC's. Crisisnoodopvang kan plaatsvinden in leegstaande scholen en gymzalen of door hotels af te huren. In Wijk bij Duurstede zijn honderd asielzoekers in een sporthal geplaatst. Het bleef niet rustig drie mannen werden opgepakt voor een inbraak en een diefstal. De gemeente heeft direct hard ingegrepen, maar er heerst nog steeds veel onrust. "We hebben de groep gescreend. We hebben proberen uit te zoeken wie er vervelend gedrag vertonen en ook zeven mensen uit veilige landen, waarvan de kans groot is dat ze niet door de toets heen komen, hebben we eruit gehaald. Dus er zijn nu 14 mensen minder dan zaterdag waarvan wij zeggen: die laten gedrag zien en het is niet gepast dat zij onderdak hebben'', vertelt locoburgemeester Wil Kosterman.
Dit is nog niet alles naast de diefstal en inbraak waren er nog meer incidenten. Erik een vader van twee jonge dochters van 10 en 13. Zijn dochters werden maandag rond 19.30 's avonds lastiggevallen door drie asielzoekers vertelt hij tegen Hart van Nederland. Onze vrijheid wordt dus aangetast door Rutte en Kaag die zo graag de WEF-agenda uitvoeren. Maar we mogen niet van omvolking spreken mensen, gewoon rustig doorlopen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Deze honderd gelukzoekers kwamen uit het Groningse Ter Apel. Dit tuig sliep buiten bij het aanmeldcentrum, die de drukte niet aankan, op die plek zijn er ook geregeld vechtpartijen en andere ongeregeldheden. Deze criminelen worden dus losgelaten op vreedzame brave burgers. Dit beleid van deze regering is daarom misdadig. Daarom stem 15 maart 2023 verstandig en stem deze kartelpartijen weg. Maak plaats voor partijen waar Nederland op de eerste plaats komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten