shutterstock 2349913231

Afgang voor Biden: Texas National Guard neemt grensbewaking over en wijst falende Feds de deur

Buitenlandjan 12, 12:30
Het is weer een pijnlijk moment voor de Biden administration: het Texas Military Department bevestigt dat de Texas National Guard de controle heeft overgenomen over Shelby Park in Eagle Pass. En wat nog verbazingwekkender is: ze hebben de federale grenspolitie de toegang ontzegd, met de beschuldiging dat de FBI "illegale grensovergangen faciliteert". Dit is het gebied waar de Border Patrol van Texas zelfs prikkeldraad heeft doorgesneden. Nu worden prikkeldraad en hekken ingezet om het gebied af te sluiten voor zowel het publiek als de federale overheid.
Dit is niet zomaar een lokale kwestie; het is een duidelijke indicatie van hoe Biden's beleid faalt en hoe zijn presidentschap voor zijn ogen afbrokkelt. De situatie in Texas is een perfect voorbeeld van de wanorde en chaos die Biden's regering heeft gecreëerd aan de grens. Het is een direct gevolg van zijn incapabele en slappe aanpak van de grensproblematiek.
De mainstream media zwijgen hierover, wat opnieuw hun partijdigheid en onwil om de harde waarheden van het Biden-tijdperk te rapporteren bewijst. Het is duidelijk dat Biden's beleid heeft geleid tot een crisis aan de grens, een crisis die hij weigert te erkennen of effectief aan te pakken. In plaats daarvan is het aan staten zoals Texas om hun eigen maatregelen te nemen om hun burgers en grenzen te beschermen.
Het is ondenkbaar dat een staat de federale autoriteiten zou moeten afwijzen om de orde en veiligheid te handhaven. Dit is een teken aan de wand en een duidelijke boodschap aan het Biden-administratie: jullie falen, en staten als Texas zullen niet lijdzaam toezien terwijl jullie beleid ons land in gevaar brengt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De acties van de Texas National Guard zijn een daad van verzet tegen een federaal beleid dat de veiligheid en welvaart van Amerikaanse burgers in gevaar brengt. Het is tijd dat de rest van Amerika opstaat en zich uitspreekt tegen het falende beleid van Biden, in november heeft Amerika de kans om de dementerende president naar huis te sturen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten