screen shot 2023 10 19 at 094402

Van Massachusetts tot New York: Migratiecrisis legt Bidens beleidsfalen bloot

Buitenlandjan 11 , 14:00
Amerika, ooit het toonbeeld van orde en voorspoed, glijdt onder het bewind van Joe Biden steeds verder af in een poel van chaos en wanbeleid. De huidige regering, met aan het roer de Democraten, lijkt de controle volledig te hebben verloren, vooral als het gaat om de crisis aan de zuidelijke grens. De invasie van illegale migranten blijft toenemen, terwijl Biden en zijn administration machteloos toekijken.
De wanhopige situatie bereikt nu zelfs de noordoostelijke staten van de V.S. Neem bijvoorbeeld Massachusetts, waar inwoners zes maanden geleden al werden gesmeekt om illegale migranten in hun huizen en op hun eigendommen te huisvesten. Dit beleid toont de hulpeloosheid van de regering Biden. De Republikeinen verwachten dat dergelijke maatregelen zelfs verplicht worden.
Maar het probleem strekt zich verder uit. Kijk naar New York, waar de stad onder de druk van de migrantengolf letterlijk kinderen van school stuurt om plaats te maken voor illegalen. De waanzin van dit beleid wordt treffend geïllustreerd door de recente tweet van Elon Musk: "New York City heeft zojuist kinderen van school gestuurd om daar illegalen te kunnen huisvesten." Als dit geen duidelijke indicatie is van hoe ver het land is afgedaald onder de Democraten, wat dan wel?
Het lijkt erop dat het gezonde verstand volledig uit het raam is gegooid. In plaats van effectieve maatregelen te nemen, zoals het voortzetten van de muurbouw waar Trump aan begonnen was, blijven de Democraten vasthouden aan een beleid dat Amerika alleen maar verder de afgrond in helpt. De muur was niet alleen een symbool van veiligheid, maar ook een praktische oplossing om de toestroom van illegale migranten te beheersen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De huidige chaos aan de grenzen is niet alleen een veiligheidsrisico, maar ondermijnt ook de integriteit en de stabiliteit van het land. Het is tijd dat Amerika zich herpakt, terugkeert naar een beleid van gezond verstand en de orde herstelt die onder de Democraten zo dramatisch is verslechterd. Joe Biden en zijn regering moeten hun ogen openen voor de realiteit en handelen voordat het te laat is. Amerika verdient beter dan deze ongebreidelde wanorde en verwaarlozing. Anders wordt het eitje voor Trump om in november de verkiezingen te winnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten