shutterstock 581564755

Bizar! Zweden wordt gedomineerd door bendegeweld, maar wie krijgt de schuld van de Volkskrant? De centrumrechtse Zweedse samenleving

Buitenlandjan 12 , 11:30
Het bendegeweld in Zweden heeft een schrikbarende vorm aangenomen, met maar liefst 350 schietpartijen en 53 doden vorig jaar. Maar volgens de Volkskrant, in hun typische linkse vertekening, moeten we de vinger wijzen naar de 'hatende' Zweedse samenleving. Wat een absurditeit! De Volkskrant schuift de schuld van het bendegeweld af op de 'blanke' Zweedse bevolking, een bizarre en kwalijke omkering van de werkelijkheid.
Jeugdwerker Nicholas Lunabba en zijn voormalige pupil Elijah Clarance beweren dat de maatschappelijke marginalisatie van deze jongeren in 'slechte wijken' de hoofdoorzaak is van hun neerwaartse spiraal. Maar deze simplistische redenering negeert de complexiteit van het probleem en de eigen verantwoordelijkheid van de betrokkenen. Het is gemakkelijk om met een beschuldigende vinger naar de samenleving te wijzen, maar dit biedt geen oplossing.
Premier Ulf Kristersson, die door de Volkskrant wordt neergezet als de boeman, spreekt over de gevolgen van immigratie en falende integratie. Maar nee, volgens de linkse logica van de Volkskrant is het natuurlijk weer de schuld van de Zweedse samenleving, die zogenaamd een hekel zou hebben aan deze jongeren. Wat een krankzinnige logica! Alsof de Zweedse bevolking collectief heeft besloten om bepaalde jongeren te marginaliseren en haten. Deze simplistische en eenzijdige benadering van een ingewikkeld probleem is niet alleen onproductief, maar zelfs gevaarlijk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd om de echte problemen aan te pakken, zoals de falende integratie, de cultuur van geweld en de gebrekkige handhaving van de wet. Maar dit soort rationele discussies en oplossingen passen blijkbaar niet in het straatje van de Volkskrant, die liever kiest voor een polariserende en simplistische benadering van serieuze maatschappelijke problemen. Als we de problemen echt willen aanpakken, moeten we stoppen met dit soort absurd vingerwijzen en kijken naar de werkelijke oorzaken en oplossingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten