shutterstock 1714634071

'Arme Franse kansenparels' bekladden kerk: 'Jezus is niet God'

Buitenlandjul 01 2023, 13:00
Het blijft maar misgaan in Frankrijk. Er wordt gedaan alsof de rellen een boze reactie zijn op 'racisme,' maar het gaat veel verder dan dat. Want wat er óók gebeurt is dat islamisten de gelegenheid gebruiken om kerken aan te vallen, er leuzen als 'Jezus is niet God' op te schrijven en priesters in elkaar te slaan.
Boze allochtone moslims - die hun kans zien - hebben de afgelopen dagen kerk na kerk aangevallen. In Marseille vielen ze een kerk aan waarna ze teksten achterlieten als: "Jezus is niet God" en "de laatste profeet is Mohammed." De gebedskamer was vernield, deuren en ramen zijn totaal kapot geramd.
In Saint-Etienne werd Ft. Francis Pelle - een 80-jarige dienaar van de kerk - in elkaar geslagen. Ze scheurden hem de kleding van zijn lijf en lieten hem in bewusteloze toestand achter. Een hoogbejaarde priester.
Op dit moment zijn aanvallen op kerken normaal in Frankrijk. Dagelijks werden er twee kerken op deze manier behandeld. Ze worden afgebrand, vernield, gesloopt. En nee, dat is niet iets van alleen de afgelopen dagen. Priesters geven al langer door dat ze continu bedreigd worden.
Let wel, dit is een land dat historisch katholiek is. Eén van de katholieke bakermatten van de wereld, zelfs. Maar je hebt allochtone moslims die helemaal losgaan en die geschiedenis en cultuur niet alleen niet respecteren, maar het zelfs aanvallen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het ergste is dat hier eigenlijk heel weinig aan gedaan kan worden. Frankrijk kan ineens honderdduizenden extra agenten in dienst nemen die dan los moeten gaan. Maar dan creëer je dus een politiestaat. Voor de rest valt er daar nu heel weinig te doen. De fout is al gemaakt door de afgelopen decennia al die mensen naar Frankrijk te halen. Die mensen wonen er nu - dit zijn nazaten van die immigranten. Ze spreken vloeiend Frans, hebben een Frans paspoort, maar haten het land, het volk, de cultuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten