screen shot 2023 08 24 at 105407

BAM! Donald Trump interview op X BEST BEKEKEN interview OOIT: 126 MILJOEN views!

Buitenlandaug 24 2023, 10:00
Gisteravond was een heel aparte avond in Amerika. Er was namelijk een verkiezingsdebat onder Republikeinen. Maar er was één kandidaat die daar niet bij wilde zijn: Donald Trump. In plaats daarvan koos hij ervoor om een interview te geven aan Tucker Carlson op X (voorheen Twitter). Het tijdstip? Precies zo laat als het debat. Raad eens wie de grote kijkcijferwinnaar was?
Fox News had het verkiezingsdebat opgezet en uitgezonden. Niet slecht, want voor zo'n zender betekent dit normaal een enorm aantal kijkers. Alleen was dat iets minder het geval nu omdat a) Trump er niet bij was en b) hij tegelijkertijd een interview gaf aan Tucker Carlson. Een interview dat vooraf groots aangekondigd werd.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Blijf op de hoogte van het laatste écht rechtse nieuws! Abonneer je GRATIS op de DDS Nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Het gevolg mocht er zijn. De presidentskandidaten deden een debat voor spek en bonen. Alleen Vivek Ramaswamy en Ron DeSantis hadden er mogelijk iets aan. Alle andere kandidaten hadden beter thuis kunnen blijven. En zelfs in het geval van DeSantis en Ramaswamy geldt dat ze vooral lijken te strijden voor de nummer twee positie, achter Trump.
Waar het écht omging was dat interview op X. Met Trump. En Tucker Carlson. Miljoenen mensen keken live mee. De uitzending begon vijf minuten voor het begin van het Fox News debat (LOL)... en meteen zaten er al vele miljoenen mensen op.
We zijn nu een paar verder en de cijfers zijn nog overweldigender. Op het moment van schrijven was het Carlson-Trump interview al meer dan 126 miljoen keer bekeken. 126 miljoen!
Dat zorgt ervoor dat dit het best gekeken interview ooit is. Het vorige record stond op 91 miljoen - wat volgens mij met Andrew Tate was. Trump is daar dus op en over gegaan. En niet een beetje ook, want deze cijfers blijven vandaag gewoon verder oplopen. De kans is groot dat het naar 150 miljoen gaat en misschien zelfs wel meer. 
Ja, dat zijn ongekende cijfers, ook in Amerika. Dat debat is door iets van 24 miljoen mensen gekeken. Daar komen er heus nog een paar miljoen bij, maar dat is het dan wel. 30 miljoen, 35 miljoen. Trump interview? 150 miljoen of meer
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oude politiek én de oude MEDIA. We strijden zij aan zij met gewóne Nederlanders voor ons volk, onze toekomst, onze financiën, onze gezinnen, en onze cultuur. Maar hier hebben we jouw hulp bij nodig. Want DDS wordt hier KEIHARD door afgestraft door het kartel. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het kartel aan te pakken.
Trump in zijn eentje zorgt er dus voor dat Tucker Carlson vijf keer meer kijkers heeft dan Fox News. Terwijl Fox een duur, groot, 'belangrijk' debat heeft georganiseerd, en daar een hele tv-machine achter heeft om het te promoten.
Op dit moment is het echt Trumps race om te verliezen. Volgens de meest recente peilingen heeft hij een voorsprong van 50 procentpunt op de nummer twee. Het moet wel héél gek lopen als hij nog van de overwinning afgehouden kan worden - in ieder geval in de Republikeinse Partij. En ja, het is schitterend om te zien. Want Trump sloopt eigenhandig het kartel op deze manier. Nou ja, mét wat hulp van Tucker Carlson.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten