shutterstock 2270823711

Brexit-strijder Nigel Farage reageert gevat op nieuwe Milkshake-aanval: "My Milkshake brings all the people to the rally!"

Buitenlandjun 06, 9:00
Nigel Farage, de Brexit-strijder bij uitstek, is opnieuw het doelwit geworden van linkse agressie tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Clacton-on-Sea. Een laffe aanval met een milkshake, zoals te zien was op beelden van 'Sky News'. Dit is niet de eerste keer dat Farage het slachtoffer is geworden van dergelijke laaghartige aanvallen. In 2019 werd hij ook al eens bekogeld met een milkshake tijdens de Europese verkiezingscampagne.
Deze meest recente aanval vond plaats nadat Farage had aangekondigd deel te nemen aan de komende Britse verkiezingen, waarbij hij opnieuw de noodzaak benadrukte van strikte immigratiewetten. Maar de linkse gekken tolereren geen enkele afwijkende mening. In plaats daarvan kiezen ze voor een schandalige aanval op Farage.
De verkiezingsbijeenkomst zorgde voor de nodige ophef. Veel fans van Farage kwamen op de bijeenkomst af, maar kon ook rekenen op enkele idioten die het nodig vonden om de boel te verstoren. Onder hen bevond zich ook de ontspoorde 25-jarige vrouw uit Clacton die met een milkshake de politicus te lijf ging. De politie heeft haar gearresteerd, samen met een man die ervan wordt beschuldigd een hulpverlener te hebben aangevallen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Veel linkse gekkies wuiven de hele situatie weg, waarbij ze bij Sky News de aanval een "humbling moment" noemen en dat het een herinnering is dat Farage een "divisive figure" is. Richard Tice, Farages collega van Reform UK, stelt dat de partij zich niet zal laten wegpesten en dat het incident de partij alleen maar sterker zal maken. De Britse politicus heeft inmiddels zelf ook op zijn eigen wijze hilarisch gereageerd op alle ophef. "My Milkshake brings all the people to the rally!"
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten