Caroline van der Plas (BBB) niet blij met Eurovision-winst Oekraïne: "Mensen stemden uit emotie"

Buitenlandmei 15 2022, 12:32
BBB-leider Caroline van der Plas vond het bepaald niet indrukwekkend dat Oekraïne gisteren Eurovision won. "Ik vond het ook niet goed," zegt ze in reactie op een kritische twitteraar. "Mensen stemden uit emotie."
Het was weer eens wanstaltig om te zien gisteren. Nou is Eurovision altijd vreselijk, maar dit keer was het zo mogelijk nog meer cringeworthy dan normaal. Want vooraf stond al vast wie zou 'winnen': Oekraïne. Niet omdat dat halve land een geweldige afvaardiging had gestuurd naar het toernooi, maar omdat mensen er zoveel medelijden mee hebben. En ja, in het Europa van 2022 word zieligheid beloond.
Daarom mag Oekraïne zich de nieuwe Eurovision-kampioen kronen. Ofzo.

Caroline van der Plas: VK is morele winnaar

BoerBurgerBeweging-voorvrouw Caroline van der Plas vindt dat een onterechte beslissing. Op Twitter laat zij weten dat ze het optreden van de Oekraïeners "niet goed" vond. Dit in tegenstelling tot de afgevaardigden uit het Verenigd Koninkrijk. Die beschouwt zij als de "morele" winnaars - omdat de jury hen met de eerste plaats beloonde.
"Mensen stemden uit emotie," vindt Van der Plas terecht. "Maar mijn troost is dat de jury met professioneel oor heeft gestemd. Het Verenigd Koninkrijk is [de] morele winnaar."
"Oekraïne [is] de winnaar uit emotie," gaat ze verder."
Hoewel de overwinning van Oekraïne onterecht is kan ze er wel weer mee leven. "Het zij zo," gaat ze namelijk verder. "Een hart onder de riem van de Oekraïense bevolking. Ik kan er mee leven. Morgen weer een dag."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is wel héél erg 2022: de 'winnaar' is niet de beste, maar wint omdat we ze zo 'sympathiek' vinden. Wat is ons continent toch doordrongen van die laffe, linkse ideologie zeg.
Oh, en trouwens, die inzending van Oekraïne was natuurlijk gewoon wanstaltig. Het was niet "niet goed," het was bagger. In elk ander jaar hadden we er hard om gelachen en die Oekraïeners gevraagd of ze wel helemaal goed bij hun bakkes waren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten