epstein

De ontmaskering! Geheime cliëntenlijst Jeffrey Epstein binnenkort openbaar: 170 namen

Buitenlanddec 21 2023, 18:00
Een ongekende ontwikkeling schudt de elite tot in haar grondvesten: de langverwachte onthulling van Jeffrey Epsteins cliëntenlijst. Meer dan 170 namen, ooit zorgvuldig verborgen, staan op het punt onthuld te worden. Virginia Giuffre, Epsteins bekendste slachtoffer, noemt dit een 'vroeg kerstcadeau'.
"Er zullen heel wat mensen nerveus zijn deze Kerst en Nieuwjaar," aldus Giuffre op X. "170 om precies te zijn. Wie staan er op het lijstje met stoute namen?" In een gerelateerde tweet wenste ze al haar volgers een "Heel vrolijke vroege Kerst!"
Deze onthulling, voortvloeiend uit een rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell, Epsteins rechterhand, zal naar verwachting enkele van de meest invloedrijke personen ter wereld blootleggen. Onder hen zijn mogelijk namen als voormalig president Bill Clinton en Microsoft-oprichter Bill Gates. Maar er zouden ook 'belangrijke Republikeinen' op de lijst staan. Dat zegt Republikeinse mannetjesmaker Roger Stone tenminste:
Dit is een monumentaal moment voor rechtvaardigheid. De slachtoffers van Epsteins wijdverspreide misbruiknetwerk krijgen eindelijk een stem. Rechter Loretta Preska verdient lof voor haar moedige besluit om deze documenten openbaar te maken. Hoewel sommige delen vertrouwelijk blijven om de privacy van de minderjarige slachtoffers te beschermen, markeert deze actie een keerpunt in de strijd tegen seksueel misbruik en machtsmisbruik.
De controversiële 'zelfmoord' van Epstein* in 2019 en de daaropvolgende veroordeling van Maxwell waren slechts het begin. Nu komt de echte confrontatie met de waarheid. Laten we hopen dat de onthullingen leiden tot verantwoording en gerechtigheid voor de vele slachtoffers. Dit is niet alleen een overwinning voor hen, maar voor iedereen die gelooft in een rechtvaardige en transparante samenleving.
* Veel mensen geloven dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd. Dat is niet zo gek, want het gebeurde in de gevangenis, onder streng toezicht... Vervolgens werkten de camera's op het moment van zijn zelfmoord plots niet meer én waren de twee verantwoordelijke bewakers heel toevallig "in slaap gevallen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten