billgates

Dit gaat dieper dan je weet - Russell Brand ontmaskert de enorme maffia rond Jeffrey Epstein (met Bill Clinton en Bill Gates)

Economiejan 30 2023, 12:31
De Britse komiek en podcaster Russell Brand blijft heilige huisjes omver werpen van de internationale globalistische elites. In een nieuwe aflevering van zijn show - die door honderdduizenden en soms miljoenen mensen gekeken wordt -heeft hij het over Jeffrey Epstein en diens banden met figuren als Bill Clinton en Bill Gates.
Brand praat hierover met onderzoeker Whitney Webb. Die heeft uitgezocht wat Epstein deed van 2000 tot zijn dood... maar ook wat hij voor die tijd deed. En haar conclusie is dat hij toen eigenlijk gewoon een enorme fraudeur was - die groot geld doneerde aan en regelde voor Democraten, met name voor Bill Clinton. Hij bezocht Clinton ook in die tijd 14 keer in het Witte Huis, en dat deed hij samen met een man die later gepakt werd wegens verkiezingscampagne-fraude (met geld).
Iedere keer weer ging Epstein vrijuit. Andere mensen werden soms gepakt... maar hij niet. Hij mocht doorgaan met zijn groot-geld spelletjes. Hij was zelfs betrokken bij Irancontra - wat bijna niemand weet.
Vervolgens hielp Epstein Bill Clinton om zijn Clinton Foundation op te zetten in de jaren na zijn presidentschap. Die Foundation werkte weer veel samen met de Bill and Belinda Gates Foundation. De Clintons gebruiken hun Foundation (Stichting) om zichzelf én hun vrienden te verrijken. Epstein heeft ze daarin begeleid.
"Hij was de Forrest Gump van corruptie," zei Brand terecht - maar daar heeft niemand het over. Ze hebben het alleen over mogelijk misbruik van meisjes. Dat is inderdaad heel ernstig. Maar zijn misdrijven in dat opzicht hebben waarschijnlijk een jaar of tien geduurd. Zijn financiële misdrijven daarentegen vonden in een periode plaats van ergens in de jaren 70 tot 2019. Je hebt het dus over 40/50 jaar. Geen grap.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
In die periode waren de banden tussen Epstein en Bill Gates ook bijzonder hecht. Hij deed veel voor Microsoft, aldus Brand en zijn gast Webb. Zo reisde hij voor en met Microsoft naar Rusland om daar zaken te doen... en waren diezelfde mensen ook verwikkeld - later - in s*ks**l* misdrijven (zo geschreven omdat Google het heel vervelend vindt dat we dit soort misdrijven benoemen; we mogen daar alleen tussen neus en lippen door over fluisteren).
Het engste hieraan is dat, aldus Webb, een man als Epstein helemaal geen 'opvallend persoon' was. Er zijn, zegt zei, veel meer mannen als Epstein. Die mannen zijn op grote schaal actief in elitaire kringen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten