Defensie-expert Douglas Macgregor: “In de komende 24 uur moet Oekraïne een deal maken, anders worden 30.000 troepen vernietigd!“

Defensie-expert Douglas Macgregor: “In de komende 24 uur moet Oekraïne een deal maken, anders worden 30.000 troepen vernietigd!“

Geopolitieke weergave van Oekraïne-conflict. Foto via Shutterstock.com, door kirill_makarov

Volgens de voormalig-Amerikaanse kolonel Douglas Macgregor moet Oekraïne in de komende 24 uur een deal sluiten met Rusland. Anders kunnen er weleens 30.000 troepen worden vernietigd. Dat houdt in: Vele (onnodige) doden aan beide kanten. Het uur van de waarheid voor zowel Oekraïne als Rusland lijkt hiermee steeds dichterbij te komen.

De voormalig-Amerikaanse kolonel en expert op het gebied van militaire conflicten legt op Fox News de bredere geostrategische oorzaken achter de invasie van Vladimir Poetin uit. Macgregor waarschuwt dan ook dat Oekraïne in de komende 24 uur een deal moet sluiten met Rusland, omdat het anders weleens zou kunnen uitlopen op een nog wreder bloedvergieten met slachtoffers aan beide kanten.

De komende 24 uur zullen volgens Macgregor dus cruciaal zijn voor het verdere verloop van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer