screen shot 2023 02 09 at 124718

Filmpje! Australië stelt halve-lizard aan "Ambassadeur voor Gendergelijkheid." Kijken verplicht!

Buitenlandfeb 09 2023, 14:00
Australië heeft een nieuwe "ambassadeur voor gendergelijkheid." Deze vrouw/dinges gaat zich inzetten om ervoor te zorgen dat overal ter wereld, mensen van "alle genders" op gelijke wijze behandeld worden. Alleen is er iets heel raars aan deze 'ambassadeur' (boven dat haar werk afgrijselijk is). Kijk maar.
Stephanie Copus Campbell kondigt heel blij aan dat ze de nieuwe ambassadeur voor gendergelijkheid is van Australië. Nou ja, blij... Eigenlijk is ze helemaal niet blij. Wat ze wel is? Dat weet ik niet helemaal. Haar mimiek is namelijk niet-bestaand, en haar ogen knipperen ook al niet. Het is een soort AI-hagedismens in actie.
Je moet het echt even kijken om het te geloven:
Op Twitter zijn er nogal wat reacties van mensen die zich enigszins verbazen over deze, uh, 'vrouw.' Natuurlijk is het al te belachelijk voor woorden dat Australië een "ambassadeur voor gendergelijkheid" heeft - zeker als die ambassadeur zich inzet voor "mannen, vrouwen, en alle andere types gender die er zijn" - maar deze vrouw is volgens twitteraars eigenlijk best... eng.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"Is dit een hagedis?" wordt er gevraagd. "Oh, dit lijkt op artificial intelligence," zegt weer een andere twitteraar. Je zou het inderdaad bijna zeggen. Kijk naar die ogen en dan naar de rest van het gezicht van deze uh, vrouw (sorry als ik misgender!). Het is echt héél apart om te zien.
Maar de beste reactie komt van iemand die zegt: "Totaal ongerelateerd aan dit geval hoor, maar wisten jullie dat wij mensen het vermogen hebben om instinctief psychopaten te herkennen? Dat doen we, onbewust, op basis van allerlei zaken, waaronder het aantal keer dat iemand knippert met de ogen, gezichtsuitdrukkingen, en meer van zulke eigenschappen."
Inderdaad. Totaal ongerelateerd, natuurlijk.
Wel een vraagje: hoe kan het in vredesnaam dat we steeds meer van dit soort mensen op belangrijke posities zien in het Westen? Kijk bijvoorbeeld ook naar dit interview met Chris Witty, de hoogste medische 'adviseur' van het Verenigd Koninkrijk:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten