screen shot 2024 06 28 at 113946jpg

Filmpje! Jill Biden prijst haar man alsof hij een kleuter is: 'Je beantwoordde elke vraag, goed gedaan Joe!'

Buitenlandjun 28, 12:00
Het is ongelooflijk om te zien, maar na het voor Joe Biden desastreus verlopen debat met Donald Trump werd hij door zijn echtgenote Jill Biden publiekelijk geprezen omdat hij... "Elke vraag beantwoordde." Ze complimenteerde hem alsof hij een kleuter was die net potty had gedaan. En het ergste? De glimlach op het gezicht van de overduidelijk demente Joe.
Na het debat is iedereen het erover eens: het was een ongelooflijk slechte ervaring voor Joe Biden. Heel de wereld - en dus ook heel Amerika - kon zien dat wat wij van rechts al jaren roepen 100 procent klopt. De man is totaal dement. Hij praat maar wat in de rondte. Als je hem laat praten verdwijnt zijn stem op een gegeven moment en/of begint hij te praten over totaal irrelevante zaken. Hij haalt feiten én mensen door elkaar...
Biden is dement. Zo simpel is het nu eenmaal.
Vandaar natuurlijk ook dat Democraten nu in paniek zijn en naarstig op zoek zijn naar een ándere kandidaat. Of nou ja, dat zeggen ze. Want of ze dat echt doen valt nog maar te bezien. Het is al lang duidelijk dat Biden niet in charge is. Dat zijn de mensen om hem heen - en dan met name die van de NSA, de CIA, etc. Democraten hebben een geweldige kiesmachine die overal en nergens 'stemmen' vandaan kan halen, ook als de kandidaat in kwestie overduidelijk seniel is. 

Jill Biden vernedert haar man

Hoe dan ook, na het debat werd het allemaal nóg erger voor Biden. Want zijn vrouw Jill deed er per ongeluk nog een schepje bovenop. Voor het oog van de camera trok ze Joe op het podium, voor een grote groep 'aanhangers.' En vervolgens begon ze hem de hemel in te prijzen...
Alleen deed ze dat op een manier die ronduit schokkend was. Ze praatte tegen Joe Biden alsof hij een kleuter is. Een kleuter die zojuist succesvol voor het eerst op z'n poep- en plaspotje z'n behoefte heeft gedaan. Kijk maar:
"Joe, je hebt het zo goed gedaan!" aldus Jill tegen Joe. "Je hebt elke vraag beantwoord!" Joh, zo, dat is wel heel knap zeg! Hij kon zowaar antwoord geven op elke vraag. Wat een held! Of, nou ja, elke keer dat hem een vraag gesteld werd gaf hij een antwoord. Of dat antwoord daadwerkelijk op de vraag sloeg leggen we maar even naast ons neer. Maar hij opende zijn mond en zei iets. Wat knap!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
"Al je feiten waren correct," loog Jill daarop - alsof dat een prestatie zou zijn als het zo was, en alsof Joe niet systematisch allerlei informatie en woorden door elkaar haalde.
Het ergste van alles? Die grote lach op het gezicht van Joe. Die blijdschap omdat hij denkt dat hij zijn moeder (want hij ziet haar duidelijk niet meer als zijn vrouw) trots heeft gemaakt. Het 3-jarig jochie dat zo blij is met zichzelf omdat hij in zijn pottiepottie geplast heeft.
Wat een vernedering voor Joe Biden; een man met wie ik het in het verleden vaak oneens was, maar die tot een jaar of tien geleden wel degelijk bij de pinken, intelligent, sterk, en overtuigend was... maar waarvan nu niets is overgebleven. Dat is sneu. Maar het allerzieligste is dat hij door zijn partijgenoten en zelfs door zijn eigen vrouw publiekelijk op deze wijze vernederd wordt. Dieptriest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten