shutterstock 1644525445

Energieke Donald Trump loopt warm in Philadelphia voor aanstaand verkiezingsdebat met Joe Biden

Politiekjun 23, 16:00
Voormalig president Trump">Donald Trump haalde fel uit naar zittend president Biden">Joe Biden tijdens een rally op de campus van Temple University in Philadelphia. Voor een enthousiast publiek in het Liacouras Center benadrukte Trump de problemen waarmee Philadelphia te maken heeft onder het bewind van Biden. Hij beweerde dat “weinig gemeenschappen meer hebben geleden onder het Biden-regime dan Philadelphia,” en koppelde de stijging van geweldsdelicten en misdaad in de stad direct aan Biden's beleid.
Met een vurig betoog haalde Trump fel uit naar president Joe Biden, die volgens hem heeft gefaald in het beschermen van Amerikaanse steden zoals Philadelphia. Hij wees op de stijgende criminaliteit en het geweld onder Biden's bewind, waarbij hij de schuld legde bij falend beleid met betrekking tot illegale immigratie. Voor Trump is een veilige grens cruciaal voor de veiligheid van het Amerikaanse volk, en hij beloofde een krachtige aanpak, inclusief massale deportaties om de orde te herstellen.
Tijdens zijn toespraak benadrukte Trump ook de economische problemen waarmee de VS momenteel kampt. Hij stelde dat de inflatie onder zijn regering “praktisch niets” was en bekritiseerde Biden's economische beleid, dat hij “Bidenomics” noemde. Trump beloofde om op de eerste dag van zijn nieuwe ambtstermijn “Bidenomics” te vervangen door “MAGAnomics” en om de economie weer op het juiste spoor te krijgen.
Een ander belangrijk punt dat Trump aanhaalde, was de veiligheid van Amerikaanse steden. Hij bekritiseerde Biden's aanpak van de COVID-19-pandemie en noemde het opleggen van lockdowns en mandaten een aanval op de vrijheid van Amerikanen. Trump riep op tot het terugdraaien van federale financiering voor scholen die dergelijke mandaten of “transgender waanzin” promoten, wat luid applaus opleverde van het publiek.
(Artikel gaat verder onder deze GRATIS aanbieding) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Naast zijn aanvallen op Biden, sprak Trump ook over recente tragedies om zijn punt te versterken. Hij refereerde aan de moord op Rachel Morin, een moeder van vijf die vorig jaar op een wandelpad in Maryland werd vermoord door een illegale migrant. Trump zei dat hij net met Morin's moeder had gesproken en prees de moed van haar familie, die aanwezig was bij de rally. Hij sprak ook over de familieleden van militairen die omkwamen tijdens Biden’s "catastrofale terugtrekking uit Afghanistan", en zei dat hun geliefden "trots op hen neer kijken".
De rally in Philadelphia markeerde een keerpunt in Trump's campagne, slechts dagen voor zijn eerste debat met Biden. Met een overweldigende steun van het publiek en een duidelijke visie voor de toekomst van Amerika, blijft Trump vastberaden om terug te keren naar het Oval Office. Trump staat 27 juni tegenover Biden tijdens het eerste verkiezingsdebat op CNN.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten