shutterstock 1958440972

Guy Verhofstadt WOEST: 'Polen en Slowakije laten Oekraïne vallen? Dit komt door verkiezingen!'

Buitenlandsep 21 2023, 12:00
Daar gaat hij weer! Guy Verhofstadt, de Belgische 'nepliberale engnek', kan het niet laten om zijn ongefundeerde meningen de wereld in te slingeren. Ditmaal heeft hij het lef om Polen te bekritiseren voor hun besluit om geen nieuwe wapens en munitie meer te leveren aan Oekraïne.
Op X, het zogenaamde 'nieuwe Twitter', spuwt Verhofstadt zijn gal: "Polen en Slowakije nu, later lopen EU-brede verkiezingen het risico onze inspanningen richting Oekraïne te verzwakken... juist wanneer ze een boost nodig hadden. Dit is het moment voor de Europese democratie om standvastig te blijven en te leveren!"
Wat een onzin! Als EU-verkiezingen een "risico" vormen voor de steun aan Oekraïne, dan is dat toch een duidelijk signaal dat de Europese bevolking deze steun NIET wil? Misschien willen ze hun zuurverdiende belastinggeld niet verspillen aan een corrupt regime in Kiev?
Het toppunt van ironie is dat meneer Verhofstadt, de zogenaamde kampioen van de democratie, nu jammert over het democratische proces. Waarom? Omdat de uitkomst hem niet bevalt! Hij beseft maar al te goed dat zijn pro-Oekraïne agenda geen draagvlak heeft onder de bevolking. En in plaats van zijn beleid te heroverwegen, kiest hij ervoor om te klagen en te zaniken.
(Dit artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS luisteren we wél naar onze eigen mensen. En dus verzetten wij ons tegen de miljarden steun aan het wanstaltig corrupte Oekraïne. Dit is hún oorlog - en dat van Amerika - niet de onze. Denk jij daar net zo over? Steun het enige Oekraïne-kritische geluid online dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor VREDE. Wil je liever de enige partij steunen die voor vrede gaat tussen Oekraïne en Rusland? Doe dat dan via deze link. Op die manier steun je FVD én DDS.
De hypocrisie druipt ervan af. Verhofstadt's tirade op X laat zien dat hij niet de belangen van de Europese burgers vooropstelt, maar zijn eigen politieke agenda. Wat een schande! Het is hoog tijd dat politici zoals Verhofstadt worden afgerekend op hun dubbele standaarden en hun gebrek aan respect voor de wil van het volk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten