Knettergekke Guy Verhofstadt roept Britten op tot massademonstratie: 'Ga de straat op!'

EUsep 05 2023, 12:00
De knettergekke Guy Verhofstadt is weer eens totaal onzinnig bezig op X. De quasi-liberale Belg met sterkte autoritaire trekjes eist namelijk van Britten dat ze terugkomen bij de Europese Unie. Sterker nog, hij wil dat ze deze maand de straat opgaan en politici dwingen Brexit - wat afgedwongen werd middels een democratisch referendum - ongedaan te maken.
De Europese Unie is een wanstaltig dictatoriaal project. Het is werkelijk een walgelijke, autoritaire unie van, voor en door wannabe onderdrukkers. En het wordt alleen maar erger. Steeds meer weten worden gemaakt door mensen die door niemand gekozen zijn - en vervolgens worden die wetten opgelegd aan nationale staten en parlementen. Ook als die daar niets mee hebben.
Britten zien dat natuurlijk ook. De gewone man op straat wil echt niet meer terug in de EU - ook al omdat ze zich eindelijk ontworsteld hebben aan dit project en (min of meer) op eigen benen staan. Dan zouden de afgelopen paar jaar nutteloos geweest zijn. Dommer dan dat wordt het niet.
Maar Guy Verhofstadt vindt dat allemaal maar onzin. De Belg wil dat de EU groter en machtiger wordt. Altijd. Er mag geen beperking aan zitten. Het liefst wil hij dat Noord-Afrikaanse landen straks ook lid worden. Want? Macht. That's all. Meneer is een extremist. Zo simpel is het.
Het gevolg? Meneer de gek roept Britten nu op om massaal op straat te gaan om daar te eisen dat hun land weer lid wordt van de EU. Niet Brexit, maar Rejoin.

Brexit is a disaster… for the British people, but for Europe as well. Time to take to the streets and reclaim the initiative… Time to #Rejoin ! 🇬🇧 🇪🇺 See you 23 September !

National Rejoin March
National Rejoin March
@MarchForRejoin

Come and hear why the UK is always welcome back to the EU with @guyverhofstadt speaking at National Rejoin March II on Sat 23rd Sept #RejoinEU #MarchForRejoin

9.4K
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de EU het Kwaad is. De enige manier om Nederland en andere Europese landen te redden is door uit dit walgelijke project te stappen - en halve dictators als Guy Verhofstadt met pek en veren weg te jagen. Maar dit betekent dat we jouw hulp nodig hebben, want het kartel sloopt alle media die de EU aanpakken. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de EU zo kritisch te benaderen als die Brusselse engnekken verdienen.
Enger dan Verhofstadt worden ze natuurlijk niet gemaakt in de wereld. Deze man heeft werkelijk nul respect voor de democratie. Een jaar of tien geleden stond deze man te gillen in Oekraïne om een 'kleurenrevolutie' te ontstaan - dat resulteerde onder meer in de oorlog in Oekraïne die nu bezig is en die honderdduizenden Oekraïeners de dood heeft ingejaagd.
Hij heeft altijd een grote mond tegen andersdenkenden, zet critici van het grote Europese project weg als walgelijke nazi's, en wil ook nog eens een democratisch referendum ongedaan maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten