screenshot 2023 09 05 at 123154

LOL! Hilarisch CDA wil opeens stikstofbeleid deels bevriezen

Politieksep 05 2023, 11:00
Vermakelijker dan dit wordt het niet. Bij het CDA vinden ze opeens dat het ranzige stikstofbeleid van het kabinet op een laag pitje gezet moet worden. Eerst moeten de verkiezingen maar gehouden worden. Daarna kunnen de partijen die dan met elkaar gaan samenwerken besluiten wat ze willen doen.
Goh, waarom zou die partij opeens het licht gezien hebben he?
Eerder deze week maakte Caroline van der Plas (BBB) bekend dat ze wil dat het stikstofbeleid controversieel wordt verklaard. Daar wil ze wel wat uitzonderingen op. Zo moet de 'vrijwillige' uitkoop van boeren wél doorgaan.
Bij het CDA hebben ook geluisterd naar de uitspraken van Van der Plas... en vervolgens dachten ze: "Weet je wat, goed gejat is beter dan slecht bedacht. We gaan haar gewoon kopiëren!"
En dus krijg je vandaag dit soort uitspraken van 'landbouw-mannetje' Derk Boswijk.
"Wetsvoorstellen met deadlines naar voren halen en onteigening, dat moet nu op pauze... Maar sommige regelingen, zoals de stoppersregeling, moet doorgaan," aldus meneertje koekenpeertje. 
Laten we eerlijk zijn, deze partij is al jaren totaal de weg kwijt. Ze zien nu dat ze nog maar virtueel op 5 a 6 zetels staan... maar ze zijn totaal overgenomen door de ranzige linkervleugel. De globalistische linkervleugel. De rechtervleugel van het CDA is definitief weg. Al die katholieken? Weg. Al die echte, overtuigde demonstranten? Weg.
Maar ze hopen natuurlijk toch dat ze een deel van de BBB en NSC-kiezers nog terug kunnen winnen. En dus krijgt Boswijk nu opdracht om iets gematigder over te komen wat betreft stikstof. Na de verkiezingen gaat het CDA dan vol inzetten op gedwongen onteigening. Maar daarvoor, nou, dan zijn ze opeens best heel erg kritisch!
Zijn er werkelijk kiezers die hier intrappen? Of komt het CDA straks werkelijk met een handjevol zetels terug in de Kamer?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten