shutterstock 1958440975

Sarkozy veroordeelt Europa's Oekraïnebeleid: ''Europa heeft Rusland nodig!'' Guy Verhofstadt is woest!

EUaug 17 2023, 15:00
Daar heb je hem weer: Guy Verhofstadt, de man die het Europees Parlement gebruikt als zijn persoonlijke soapbox om zijn oorlogszuchtige waanideeën te spuien. Deze week richtte hij zijn pijlen op niemand minder dan de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy.
Waarom? Omdat Sarkozy het lef had te suggereren in de Franse krant Le Figaro dat "diplomatie, discussies en gesprekken" de juiste aanpak zouden zijn om de huidige spanningen met Rusland te de-escaleren. In de wereld van Verhofstadt is dat blijkbaar een teken van zwakte. In zijn verbijsterende tweet veroordeelde hij Sarkozy, stellend dat Poetin's Rusland een "terroristische staat" is en dat Oekraïne zonder twijfel thuis hoort in de EU en NAVO.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Is dit de manier waarop Verhofstadt diplomatie ziet? Met zulke vrienden, wie heeft er dan nog vijanden nodig?

Want zonder oorlog stonden de t-90’s op de dijk van Volendam?

Guy Verhofstadt
Guy Verhofstadt
@guyverhofstadt

To laugh or cry? Mr Sarkozy reminds us of the tragic mistakes made by some of the European political establishment who got us to where we are. Putin's Russia is a terrorist state. Ukraine defends us all & belongs in EU & NATO! politico.eu/article/nicola…

31
Reply
En dan de opmerking van Arno Wellens, die de absurditeit van Verhofstadt's standpunt perfect samenvatte: "Want zonder oorlog stonden de T-90’s op de Dijk van Volendam?" Het is een rake sneer naar het soort paniekzaaierij dat Verhofstadt en zijn medestanders in Brussel zo vaak tentoonspreiden.
Het is bijna komisch, als het niet zo triest was. Sarkozy pleit voor een rationele, gematigde benadering, waarbij hij de huidige Oekraïne-strategie van Emmanuel Macron in twijfel trekt. Maar in plaats van een weloverwogen tegenargument, biedt Verhofstadt ons een over-de-top oorlogsretoriek.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Misschien moeten we Guy even herinneren aan iets: de Europese Unie werd opgericht als een project van vrede en samenwerking, niet als een platform voor politieke schermutselingen en goedkope shots op Twitter. Zijn opmerkingen zijn niet alleen een belediging voor Sarkozy, maar voor iedereen die gelooft in de echte waarden van Europa.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus de volgende keer dat Verhofstadt op zijn zeepkist springt om een van zijn beruchte tirades te houden, laten we dan hopen dat de rationele stemmen in Europa hem eraf kunnen trekken voordat hij weer een diplomatieke rel veroorzaakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten