screen shot 2023 01 21 at 110139

Kijk! WEF-elite laat zich 'inspireren' door 'muziek': lachen, gieren, brullen

Buitenlandjan 21 2023, 9:00
Het WEF maakt meer kapot dan je lief is. Dat weten we al langer. Die mafkezen daar hebben de meest gestoorde plannen voor ons - plannen waarvoor wij helemaal geen toestemming geven. Maar dat ze ook muziek kapotmaken in Davos, nou, dat is helaas wél nieuw.
In Davos, bij het WEF, hebben ze de afgelopen jaren allemaal geschifte plannen gepresenteerd die nu geïmplementeerd worden. Van Covid-lockdowns tot het slopen van boeren vanwege 'stikstof,' en van een mogelijk verbod op vlees tot '15-minuten steden' waarin je nog maar 15 minuten van je huis reist (en geen auto meer hebt). Al het kwade komt daar vandaan.
Dat is natuurlijk al vreselijk. Maar wacht, dit jaar maakt de WEF-elite het namelijk nóg bonter. Kijk maar naar deze video van een 'kunstenares' / 'zangeres' die het WEF-volk 'inspireert' met wat voor muziek moet doorgaan:
De reacties hierop zijn - nou ja, ronduit hilarisch. "Zo laat het WEF zich blijkbaar inspireren om klimaat te bestrijden," schrijft Genevieve Roch-Decter bijvoorbeeld op Twitter. Vervolgens geeft ze toe dat ze "veel vaker naar deze clip geluisterd [heeft] dan [ze] bereid is toe te geven."
Theresa Perrin reageert daarop door te stellen dat ze zich na de eerste 30 seconden van de clip van kant wilde maken. "Ik kon juist niet ophouden met lachen," stelt Genevieve.
Ene Birch denkt daar net zo over. "Nooit gedacht dat er iets zou zijn dat ervoor zou zorgen dat ik geen miljardair wil zijn," schrijft hij. Brian Doherty voegt daar aan toe dat ze "dit moeten spelen in Gitmo." Dat is dus de gevangenis waar Amerika veel terroristen gevangen houdt/hield (en martelt).
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Hilarisch genoeg is er ook een reageerder (ja, eentje) die stelt: "Dit lijkt me een geïmproviseerde solo, zoals je wel vaker ziet in jazz. Misschien dat jij er niet van houdt, maar het is wat oneerlijk om haar hele nummer af te branden op basis van een korte clip." Ha. Ja. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het gaat erom dat dit gewoon lachwekkend is. Even lachen, gieren, brullen om de WEF-elite. Heerlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten