-Michel Mulder- Die Zweedse trol

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Die Zweedse trol

Kennen we ze nog, die jaren '90 rage van die - niet sprekende - trollen met hun ietwat Corky-achtige uiterlijk?

Wel voor de liefhebbers is er goed nieuws, er is een real life - eveneens zwijgende - versie van gemaakt, genaamd Greta Thuntroll.

Dat deze gehypte Zweedse trol al jaren boven de 'paygrade' van haar verstandelijk vermogen leeft is bij velen al bekend, maar wordt door het filmpje van Rebel News nog eens extra duidelijk.

Waar is Greta nou eigenlijk bekend door? Het is dat ene moment dat zij een vreselijk obstipatie-gezicht trekt, en er de woorden 'how dare you' uitperst.

Daar, dat is de legacy van de grote Greta Thunberg, een moment ofdat ze vreselijk moet poepen, en de wereld de schuld geeft van haar verstoptheid.

Na haar momentje van darmkramp werd Greta de incestueuze knuffelbaby van de linkse klimaatmaffia, die met graagte haar babyluiertje verschoonde voor de likes en de clickbaits.

Het likeability- gehalte van een jaren '90 speelgoedrage is tenslotte beter te verkopen dan de volgevreten plofkop van Al Gore, die ons komt vertellen dat wij teveel consumeren.

En dus mocht dit zoveelste - door de ouders geprostitueerde - 'kindsterretje' op tienertour de wereld over - uiteraard wel 1e klas en milieuvervuilend - om ons te vertellen dat wij het toch eigenlijk allemaal verkeerd doen, en serieuze vragen daarover te beantwoorden met wat kleuterachtig gechiegel.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Maar wat leert de Thunberg-wijze van klimaathysterie ons nou eigenlijk? Nou, simpelweg het volgende, je kan je bek gewoon een douw blijven geven, als je in beantwoording op serieuze vragen maar gewoon:

# simpelweg zwijgt.

# je als een infantiele achterlijke kleuter gedraagt.

# lijdt aan de Rutte-ziekte van een haperend geheugen.

Greta Thunberg wordt - als een goedkoop reclameproduct - in de markt gezet als de Nelson Mandela van de klimaatapartheid, de Mathatma Gandhi van de klimaatliefde, maar is slechts een dreinende kleuter die zich een klimaatkostuum heeft laten aanmeten, dat vele maten te groot is voor haar inhoudloze en propagandistische 'intelligentie.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer