screen shot 2023 08 14 at 115218

Klaus Schwab stapt op: Wordt Rutte de nieuwe WEF-baas?

Buitenlandmei 22, 14:00
Het is eindelijk zover: Klaus Schwab, de verpersoonlijking van een James Bond-schurk en architect van de globalistische agenda, stapt op als baas van het World Economic Forum (WEF). In een e-mail aan zijn personeel maakte de 86-jarige Schwab zijn aftreden bekend. Dit is bevestigd door het WEF zelf. En nu rijst de vraag: wie wordt zijn opvolger? Zou het onze eigen vertrekkende premier Mark Rutte kunnen zijn? Als hij het baantje van NAVO-chef misloopt, ligt deze troon van globalistische macht voor het grijpen.
Schwab, die het WEF in 1971 oprichtte, heeft decennialang de jaarlijkse top in Davos georganiseerd. Deze bijeenkomsten, zogenaamd bedoeld om vrijuit te praten en te ontspannen, zijn niets meer dan een praatclub voor de internationale elite. Deze elites, die vanuit hun ivoren toren de wereld willen besturen, doen weinig om echte problemen zoals ongelijkheid en klimaatverandering aan te pakken. Integendeel, ze voeden juist complottheorieën en zorgen voor een toenemende kloof tussen de machthebbers en de gewone burger.
De kritiek op Schwab en zijn WEF is terecht. Onder het mom van nobele doelen dringen zij hun globalistische agenda op aan soevereine naties. En nu, met Schwab die een toezichthoudende rol wil aannemen, blijft hij uiteraard invloed behouden binnen het WEF. De Zwitserse overheid moet dit besluit nog goedkeuren, en er is nog geen opvolger benoemd. Maar de naam van Mark Rutte wordt steeds vaker genoemd.
Rutte, de man die Nederland jarenlang heeft gekneveld met Brusselse bureaucratie, lijkt de perfecte opvolger voor Schwab. Hij heeft zijn ziel verkocht aan de EU en onze soevereiniteit verkwanseld. Deze man past perfect in het profiel van een globalistische marionet. Stel je voor, Rutte die de touwtjes in handen krijgt bij het WEF. Het zou de ultieme nachtmerrie zijn voor iedereen die vecht voor nationale soevereiniteit en onafhankelijkheid.
De bijeenkomsten in Davos, waar zo'n 2500 mensen uit meer dan honderd landen op afkomen, zijn het toneel van ongekozen machtshebbers die denken te weten wat goed is voor de wereld. Ministers, topbestuurders van bedrijven, en voorzitters van grote internationale organisaties zoals het IMF en de Wereldbank zijn aanwezig. Ook Ursula von der Leyen, het hoofd van de Europese Commissie, maakt steevast haar opwachting. Dit zijn de mensen die denken dat zij ons leven beter kunnen regelen dan wijzelf.
Het vertrek van Schwab biedt een kans om de greep van deze elites te verzwakken, maar alleen als we alert blijven. De gedachte dat iemand als Rutte zijn plaats zou innemen, onderstreept de noodzaak voor voortdurende waakzaamheid. We moeten ons blijven verzetten tegen deze ongekozen machtshebbers die onze soevereiniteit willen ondermijnen. Het is tijd dat we opstaan tegen de globalistische agenda en vechten voor een toekomst waarin nationale staten de controle behouden over hun eigen lot.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Klaus Schwab mag dan aftreden, maar de strijd tegen de globalistische elites is nog lang niet voorbij. We moeten ons blijven verzetten tegen deze machthebbers die vanuit Davos de wereld willen regeren. Alleen door standvastig te blijven en onze stem te laten horen, kunnen we zorgen voor een wereld waarin vrijheid en soevereiniteit centraal staan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten