Megalomane Zelensky beledigt Israël recht in het gezicht: 'Dit is een nieuwe holocaust, jullie doen niets'

Megalomane Zelensky beledigt Israël recht in het gezicht: 'Dit is een nieuwe holocaust, jullie doen niets'

Buitenlandmaa 21, 10:00
De totaal doorgeslagen Oekraïense president Volodymyr Zelensky is erin geslaagd heel Israël tegen zich in het harnas te jagen. Toen hij de Israëlische Knesset mocht toespreken viel hij Israël namelijk aan omdat het land te weinig zou doen om "een nieuwe holocaust" te voorkomen in Oekraïne. Gek genoeg vinden Israëliërs dat geen fijne opmerking.
Volodymyr Zelensky heeft de Israëlische Knesset toegebeten dat zij een Tweede Holocaust (Final Solution) mogelijk maken voor Rusland omdat ze hem niet genoeg wapens sturen. Oh ja, en omdat de Israëlische premier onderhandelingen probeert op te zetten tussen Rusland en Oekraïne.
https://twitter.com/beek38/status/1505667199830269955
Deze man kent werkelijk geen schaamte. Natuurlijk voert Rusland een agressie-oorlog (hoewel bewust uitgelokt door het Westen is dat natuurlijk geen excuus). En ja, veel beelden zijn niet best om te zien. Het leven van miljoenen burgers staat op zijn kop. Je huis zal maar gebombardeerd worden. Weggevaagd. Het is vreselijk.
Maar de situatie vergelijken met de holocaust is knettergek. Deze oorlog staat daarmee in geen verhouding. Alleen een doorgeslagen gek denkt dat de Russen zelfs maar iets doen dat op genocide lijkt. Oorlog is vreselijk. Oorlog is kut. Maar elke oorlog is geen genocide. Laat staan een holocaust.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Overigens is dit natuurlijk nog walgelijker als je bedenkt dat de Oekraïense staat actief gesteund wordt door neo-nazis bataljons als Azov.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten