Noah Yuval Harari: De opkomst van de nutteloze mens en de AI-gestuurde superelite!

Benjamin Huizen

Benjamin Huizen

Noah Yuval Harari: De opkomst van de nutteloze mens en de AI-gestuurde superelite!

Het moment waarop we lang hebben gevreesd, is eindelijk aangebroken. Noah Yuval Harari, de bekende ideoloog van het World Economic Forum en de Transhumanistische beweging, heeft zojuist onthuld dat er een nieuwe klasse mensen zal ontstaan, en dat dit het einde van de mensheid zal betekenen zoals we die kennen.

In een recente lezing legde Harari uit dat de vooruitgang van kunstmatige intelligentie (AI) snel een "klasse" mensen zal creëren die "nutteloos" zijn, zonder enige militaire of economische waarde. Deze arme zielen zullen volgens Harari "geen politieke macht" hebben, en zullen dus volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de elite.

Maar wacht, er is meer! Naast de nutteloze klasse voorspelt Harari ook de opkomst van een andere, angstaanjagende groep: de "elitaire, supermens". Dit zijn individuen die met behulp van AI transhumaan zijn geworden, waardoor ze verheven zijn boven de gewone mens. Deze nieuwe klasse zal het lot van de wereld in hun handen hebben, terwijl de rest van ons wordt achtergelaten om te lijden in een dystopische nachtmerrie.

Wat Harari ons in feite vertelt, is dat de rijken en machtigen de middelen zullen hebben om zichzelf te transformeren tot een onsterfelijke, goddelijke klasse, terwijl de rest van de mensheid wordt gereduceerd tot een nutteloze en machteloze massa.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

We kunnen niet anders dan ons afvragen of dit het ware gezicht is van de globalistische agenda. Is dit het einde van de menselijke waardigheid en gelijkheid? Wordt de ongelijkheid tussen de 99% en de top 1% zo groot dat het de mensheid splijt in twee afzonderlijke soorten?

En wat zegt het eigenlijk over deze types dat ze die toekomst a) met open armen verwelkomen en b) er alles aan doen om die toekomst werkelijkheid te maken?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties